Ana SayfaKimdirAhmet Hakan Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Hakan Kimdir?

Ünlü Televizyoncu ve sunucu olan yılların Usta ismi Ahmet Hakan Kimdir? Ahmet Hakan Nerede Doğdu? Ahmet Hakan Aslen Nereli? Ahmet Hakan Hangi Burç? Ahmet Hakan’ın Kitapları Hangileri? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Hakan Nerede Doğdu? Ahmet Hakan Aslen Nereli? Ahmet Hakan Hangi Burç?

Ahmet Hakan Coşkun 11 Ağustos 1967 tarihinde Yozgat’da doğmuştur. Ahmet Hakan Aslen de Yozgat’lıdır. Ahmet Hakan Aslan Burcudur.

Ahmet Hakan Kimdir?

Ahmet Hakan’ın babası Hamdi Coşkun Silivri Eski Müftülerindendir. Babası memur olduğu için, memuriyeti sebebiyle Ağrı, Amasya, Çanakkale ve Balıkesir’de gibi şehirlerde yaşadı. Lisedeyken, Mavera Dergisi’ne abone oldu. Ahmet Hakan kitaplara ve özellikle edebiyata çok meraklıydı. Ahmet Hakan İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Bir süre Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Ahmet Hakan üniversite yıllarında çok başarılıydı. Üniversitedeyken hikayeler yazmaya başladı. Bu hikayelerden bir kaçı Yedi İklim Dergisi’nde yayınlanmayı başardı.

1993-1994 yıllarında muhabir olarak ilk kez TGRT’de çalıştı. TGRT’de ‘Yankı’ haber programını yapan ekip içindeydi. Kanal 7 kurulurken muhabir olarak oraya geçti. Bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 1995-2003 arasında Kanal 7 Televizyonu Haber Müdürlüğü’nü yaptı. Ana haber spikerliğini yaptı.

Ahmet Hakan Kanal 7’de İskele Sancak programını yaptı ve bazı bölümlerini kitap haline getirerek milyonlar ile paylaştı. 2004 yılında Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Sabah gazetesinde, Hürriyet gazetesinde çalıştı. Ahmet Hakan, 2005’ten beri CNN TÜRK’te “Tarafsız Bölge” adlı tartışma programını sunuyor.

CNN Türk’teki başarılı programı süredursun, yakın zamanda Kanal D ekranlarında ana haber bültenini sundu. Başarılı sunumu ile, ana haber bültenlerine farklı bir tarz getirdi. Ahmet Hakan tavladaki meziyetiyle de tanınıyor…

Başarılı sunumları ile, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

Ahmet Hakan’ın Kitapları :

2001 – Neden Milliyetçilik?
2001 – Çeteler, Mafya ve Siyaset
1999 – Sivil, Dayanılmaz Bir Yürek

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler