Ana SayfaDedikoduAhmet Hakan'dan Hadise ve Ebru Polata Ağır Eleştiri!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan’dan Hadise ve Ebru Polata Ağır Eleştiri!

Reynmen’in şarkısı olan ‘Ela’ şarkısı son dönemlerde herkesin dilinde. Buna ünlü sanatçılardan da destek geldi. Hadise geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosuyla  ilgi odağı oldu.

Ahmet Hakan’dan Hadise ve Ebru Polata Ağır Eleştiri!

Hadisenin bu paylaştığı dans videosu hem takipçiler tarafından ve medya ekiplerinden ve de gazetecilerden çok fazla tepki almıştı. Bu isimlerden biri de Ahmet Hakan oldu.

Hadise kimdir?

Nasıl Kötü, Nasıl Estetikten Yoksun, Nasıl Saçma!

Ahmet Hakan yazısında, “Çünkü gözlerin ela” şarkısı eşliğinde dans ettiği bir video çekip yayınlamış. Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun, nasıl saçma, nasıl berbat, nasıl gereksiz, nasıl tuhaf, nasıl banal, nasıl fena bir video anlatamam.Ben onu bunu bilmem arkadaş! Şu hayatta…“Yapma bunu… Bir daha düşün… Emin misin… Lüzumsuz kaçmasın… Ne gerek var şimdi buna… Amacın ne…” falan diye uyarılarda bulunacak…Dostların, arkadaşların olacak! Hadise’nin bu türden dostları, arkadaşları olsaydı… Böyle bir videoyu çekse de yayınlamazdı.”diyerek köşe yazısında Hadiseye yer verdi.

Hadise’den Sonra Ebru Polat’da Paylaşınca;

Aynı şarkı üzerinden bir de Ebru Polat dans edip videoyu paylaşınca olay oldu bir çok kullanıcı ve takip edenler kıyaslama yapmaya çalıştı hangisi daha iyi diye… Ama bu durum Ahmet Hakan penceresinde olumlu karşılanabilir mi tartışılır tabi ki. Ahmet Hakan, köşesine taşıdığı Ebru Polat’ın dansını eleştirirken Polat’ın ismini “Yeşim” olarak yazdı ve tilkilik yapmakla suçladı.

Ebru Polat Kimdir?

Olay Olamazsın Çünkü Dansın Tilkilik!

“Tamamen madem Hadise olay oldu… Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu… Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik” ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından Ebru Polat cevapsız kalmadı ve Ahmet Hakan’a;  instagram sayfasına yüklediği videoda “Sevgili Ahmet Hakan’cım dün Hadise’ye ne varsa diline gelen sövdün saydın. Kadının ne ahlaksızlığı, ne edepsizliği kaldı. Tam bir kadın düşmanısın sen, çocukluğunda ne yaşattılarsa sana. Bu kadar nefret etmişsin kadınlardan.” diyerek cevap verdi.

Ayrıca Ebru Polat’ı tanımadığını söyleyen Ahmet Hakan’a instagram’ın story kısmından da cevap veren Polat’ın lafları şu şekilde;

ebrupolat ahmet hakan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler