Ana SayfaÜnlülerMaster Cheff'in Yeni Sezon İlk Yarışmacısı Belli Oldu İşte Şaşırtan O İsim!

İlgili Postlar

Master Cheff’in Yeni Sezon İlk Yarışmacısı Belli Oldu İşte Şaşırtan O İsim!

Master Chef’in Yeni Sezon İlk Yarışmacısı Belli Oldu İşte Şaşırtan O İsim!

Master Chef Yeni Sezon Başlıyor!

Jürileri ve yarışmacılarıyla geçen yıla damga vurmayı başaran bir çok insanı ekrana toplamayı başaran yarışma programı MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu dört gözle bekleniyor!

Özel hayatlarıyla gündeme geldiler

MasterChef Türkiye’nin yıllar sonra ekrana geri dönmesi ve bu kez sağlam tutması sayesinde yemek yarışmalarının ekran ömrü uzamış oldu. Örnek olarak; Onur Büyüktopçu sayesinde yıllar sonra yıldızı parlayan ‘Yemekteyiz’ gibi, pek çok yemek yarışması, tekrar gündeme gelmeyi ve tutunmayı başardı.

Bu sayede MasterChef’in yeni sezonunu merakla beklemeye başlandı. Ama son dönemde programın jüri üyelerinden Hazer Amani ile Somer Sivrioğlu’nun özel hayatlarıyla gündeme gelmesi, sanki bu dönüşü biraz tehlikeye düşürmüş gibi oldu.

Seçmeler Başladı!

MasterChef Türkiye’nin seçmeleri başladı. Yayın tarihi daha belli olmayan programı sonbaharda hatta yetişebilirse eylülde başlayacağını tahmin etmek zor değil.Muhtemelen yine ikinci sezondaki gibi bol çekişmeli, eğlenceli ve olaylı bir MasterChef izleyeceğiz.

Acun İnstagramdan Paylaştı Ama Saklayamadı!

Acunun sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler arasında Master Chef’in yeni jürisi de vardı. Jüride eski sezondan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu varken yeni bir karakter olarak aralarına katılacak olan isim ise Danilo Zanna olarak belirlendi. Yeni sezonda Hazer Amani’nin olmayışı dikkat çekerken Sıla ile birlikte anılmış olması ve evliliğin bu sebepten bittiğine dair dedikodularla anılması belkide Master Chef kariyerinin bitmesine olanak sağladı.

danilo zanna

Danilo Zanna Kimdir?

İlk Yarışmacıyı Gösterdi!

Acun stüdyo içerisinde çektiği görüntüleri paylaşırken videoda arkası dönük olan ve sadece konuşmalarının duyulduğu kişinin sesi herkes tarafından bilinen başka bir yemek programının unutulmayan isimlerinden Sinan Kabataş olduğu iddia edildi. Birçok kullanıcı bu küçük ayrıntıyı atlamadı ve tahmin edilmesi çok zor olmayan bir olay yaşandı, şimdi bütün gözler yeni sezonda yaşanacak yarışmacı sürprizleri ve program akışı…

Acun Ilıcalının paylaştığı o görüntüler;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler