Ana SayfaDedikoduDeren Talu'nun İfşası

İlgili Postlar

Deren Talu’nun İfşası

Ünlü spiker ve oyuncu Defne Samyeli’nin kızı olan Deren Talu, sosyal medya hesabından yanlışlıkla bir erkeğin kolunun gözüktüğü fotoğrafı paylaştı. Deren Talu’nun gönderisini hemen silmesi ise akıllara sevgilisini mi gizliyor sorusunu getirdi. Deren Talu’nun ifşa niteliğindeki fotoğrafı olay oldu.

Deren Talu Kimdir ?

Deren Talu, Santorini’de yaptığı tatilde cesur paylaşımlarla adında söz ettiriyor. En son ise paylaştığı fotoğrafta istemeden sevgilisini ele verdi.

Paylaşımıyla Kendisini Ele Verdi

Talu, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili ve mayolu pozları  yanı sıra bu seferde Ege manzarasını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta bir erkeğin kolunun gözükmesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Paylaştığı fotoğraf sonrası panik olan Talu fotoğrafı kısa sürede sildi. Talu’nun bu hareketi takipçilerinden acaba “Sevgilisini mi gizliyor” sorusunu getirdi.

Deren Talu'nun İfşası

Babasından Uyarı Almıştı

Talu’nun babası olan Eren Talu kısa süre önce de kızının özel hayatını gizli tutması konusunda uyarmıştı. Bunun yanı sıra Talu’nun bir süredir zengin bir ailenin oğluyla birlikte olduğu iddia ediliyor.

Deren Talu Instagram: instagram.com/derentalu1/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler