Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram’da yayınladığı bikinili fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Deren Talu Instagram: instagram.com/derentalu1/

Mankenlere Taş Çıkartırsınız!

Sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaşan Deren Talu, paylaştığı fotoğrafa “Saklambaç” anlamına gelen “Hide and seek” notunu ekledi. Deren Talu’nun paylaştığı bikinili fotoğraf sonrasında takipçileri de bu güzelliğe kayıtsız kalamadı. Talu’nun bir takipçisi, “Fiziğiniz çok güzel. Mankenlere taş çıkartırsınız.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Güzelliğinizi annenizden almışsınız.” yorumunu yaparak Defne Samyeli’yi işaret etti.

Deren Talu Kimdir?

Estetik Yaptırdığı Ortaya Çıkmıştı

Şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı birbirinden cesur paylaşımlarla ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun daha öncelerde estetikli olduğu ortaya çıkmıştı. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Deren Talu, küçük yaşta estetik yaptıranlar arasındaki yerini almış. Deren Talu’nun burun bölgesindeki gözle görülür değişim birkaç estetik operasyon geçirdiğini fark ettiriyor.

Defne Samyeli’nin Kızı Deren Talu Gönlünü Kime Kaptırdı?

Deren Talu Bikinili Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler