Ana SayfaDedikoduDemet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia..

İlgili Postlar

Demet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia..

Geçtiğimiz hafta Cenk Küpeli ile dünya evine giren Demet Şener’in evliliği hakkında çıkan iddia Magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Şener ve Cenk Küpeli arasındaki bağlantı neydi? Demet Şener neden istenmeyen gelin haberlerine konu olmuştu? Tüm detaylar Haberimizde..

Demet Şener İstenmeyen Gelin Mi?

Demet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia..

Kısa bir süre içerinde kendisinden tam 9 yaş küçük olan erkek arkadaşı Cenk Küpeli’yle evlenen eski manken Demet Şener, müstakbek eşinin ailesinin nikaha katılmaması, istenmeyen gelin dedikodularına çıkmasına sebep olmuştu.

Demet Şener Kimdir?

Cenk Küpeli: “Evliliğimizde Sorun Yok”

Çiçeği burnunda koca Cenk Küpeli, çıkan dedikodular hakkında, “Demet, ailem ile yakında tanışacak, evliliğimizde sorun yok” ifadeleriyle açıklama yapmıştı.

Demet Şener-Cenk Küpeli evliliğinde flaş iddia!

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında bugün bu ani yapılan evlilik hakkında bir iddia magazin gündemine yerleşti. Müstakbel eş Cenk Küpeli’nin basketbol yorumcusu olan babası Avni Küpeli’nin, Demet Şener’in yeni boşandığı eşi İbrahim Kutluay’ın yakın arkadaş olduğu iddia edildi.

“Ben Yandım Oğlun Yanmasın”

Demet Şener’in bu yıl boşandığı eşi İbrahim Kutluay ile Cenk Küpeli’nin babası Avni Küpeli arasında yapılan nikah öncesi bir telefon görüşmesi yapıldığını ve İbrahim Kutluay’ın, arkadaşı Avni Küpeli’ye “Ben yandım oğlun yanmasın” ifadeleriyle konuştuğu öne sürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler