Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYılmaz Taner'den Yeni Single!

İlgili Postlar

Yılmaz Taner’den Yeni Single!

“Misafirperver” albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Yılmaz Taner’den yeni single geldi. Uzun bir süredir müzik piyasasında kameraların arkasında olan Yılmaz Taner sevenlerini de kendini epey özletmişti. Müziğe yeniden dönüş yapan Yılmaz Taner’in yeni şarkısı yaza damgasını vuracak parçalar arasında yer alıyor.

Müzik Hep Hayallerini Süsledi

İlk olarak 2011 senesinde bir albüm yaparak çıkış yapan Yılmaz Taner, verdiği bir röportjda müziğin her zaman hayali olduğunu dile getirmişti. Hem sahnenin, hem de aranjörlüğün kendi içinde zor noktaları olduğuna değinen Yılmaz Taner, amacının yaptığı işte başarı elde etmek olduğunu ifade etmişti.

“Misafirperver” Çok Sevildi

İlk albümüyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Yılmaz Taner kısa sürede büyük başarı yakalayan isimler arasına girmeyi başardı. Albümdeki hareketli parçaların yanı sıra duygusal parçalarıyla da ön plana çıkan Yılmaz Taner albümde yer alan “Felek” parçasının klibiyle de büyük bir beğeni toplamıştı.

Yılmaz Taner’den Yeni Single!

Albüm yapmaya bir süre ara vererek beste ve arenjelere yoğunlaşan Yılmaz Taner sevenlerinin özlemine değecek yeni bir parçayla dönüş yaptı. “Rivayet” adını verdiği parçayla YouTube’da kısa sürede 3 milyon izlenmeyi de geçen Yılmaz Taner tepkilerden memnun olduğunu dile getirdi. Yılmaz Taner’in “Rivayet” parçasının sözleri Murat Güneş’e, arenjesi ise DJ Berke Yurdakul’a ait.

Yılmaz Taner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler