Ana SayfaDizilerYasak Elma 49. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ender Polislerle Şahika'nın Karşısına Dikiliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 49. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ender Polislerle Şahika’nın Karşısına Dikiliyor!

Yasak Elma dizisi merakla beklenen 49. yeni bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, tam Şahika’yla Halit’in nişanlanacakları gün karnı burnunda ortaya çıkmıştı. Halit, Yıldız’ın karnındaki bebeğin oğlan oluğunu da öğrenince onun doğuma kadar yalıda kalmasına izin verir. Ancak Şahika işbirlikçisiyle birlikte Erim, Yıldız ve bebeğinden kurtulmak ister. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Ender polislerle birlikte Şahika’nın karşısına dikiliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Polislerle Şahika’nın Karşısına Dikiliyor!

Yasak Elma 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender’le Caner’in bir kız kardeşleri ortaya çıkıyor. Kaya, bunu bilmeden Leyla ile karşılaşır ve ondan etkilenmeye başlar. Ender, oğlunun can güvenliği olmadığı için ortaya çıkmaya karar verir ve polisleri de alarak yalıya gidip. Kendisini boğaza iten kişinin Şahika olduğunu işaret eder.

İşte Yasak Elma 49. bölüm 2. fragmanı…

 YASAK ELMA 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Arama ekipleri Yıldız’ın sadece bir ayakkabısı bulurlar. Erim, annesinin ölümüyle yıkılır ve bunun sorumlusunu Yıldız olduğunu düşünür. Hamile olan Yıldız ise Ender’i öldüren Şahika’nın kendisine neler yapacağını düşünüp ortadan kaybolur ve küçük bir köye yerleşip orada yaşamaya başlar. Halit ise Şahika’yla ilişkisini ilerletir ve onunla evlenmeye karar verir. Şahika’nın Erim’le ilgilendiğini düşünüp onun yalıda yaşamasını ister.

Yiğit’i de orada Erim’le ilgilenmesi için işe başlatır. Yiğit, Erim’i kardeşi zannederek yakınlık kurar. Şahika ise Yiğit’den Erim’in içeceğine her gün bir damla ilaç koymasını ister. Kaya, Şahika’nın Halit’le olan beraberliğini onaylamaz ve şirketten istifasını verir.Eski mesleğine geri dönüp avukatlık ofisi açar. Caner’le Emir’i de yanında işe alır. Ender, Yıldız’ı bulup karşısına çıkar. Yıldız onu karşısında görünce hem çok şaşırır hem de çok sevinir. Ender, Yıldız’a Şahika’yla Halit’in nişanlanacakları haberini verir. Şahika’nın çok tehlikeli biri olduğunu Halit’le evlenirse Erim’in hayatının tehlikede olacağını söyler.

Yıldız, nişan günü yalıya giderek Halit’in hala karısı olduğunu ve karnında çocuğunu taşıdığını söyler. Halit, çocuğun kendinden olduğundan emin olmak için DNA testi yaptırmak ister ama Doktor hamileliği ilerlediği için doğumdan sonra yapılabileceğini söyler. Yıldız, yalıda kalmaya başlar ancak Şahika, bunu kabul etmek zorunda kalır. Ama hizmetçi odasında kalmasını ister.

Yasak Elma 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Yıldız’dan Ender’e Dön Çağrısı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler