Ana SayfaDizilerYasak Elma 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Yıldız'dan Ender'e Dön Çağrısı!

İlgili Postlar

Yasak Elma 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Yıldız’dan Ender’e Dön Çağrısı!

Fox Tv ekranlarının en çok beğeniyle izlenin dizilerinden Yasak Elma 2. sezonuna 48. bölümüyle merhaba dedi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Yasak Elma’nın son bölümünde; Yıldız, çaresiz bir hamilelik yaşarken Ender, onun yardımına koşar. Halit’le Şahika’nın nişanlanacakları gün Yıldız karnı burnunda ortaya çıkar. Doğum olana kadar DNA testi yapılamayacağı için Yıldız’da yalıda kalmaya başlar. Yasak Elma 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız’dan Ender’e dön çağrısı geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız’dan Ender’e Dön Çağrısı!

Yasak elma 49. bölüm 1. fragmanında; Halit, Yıldız’ın doğuma kadar yalıda kalmasına izin verir. Ender’in Şahika’nın ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunu, Erim’in ve Yıldız’ın bebeğinin hayatının tehlikede olduğunu söylemesiyle Yıldız iyice korkmaya başlar. Yıldız, Ender’i arar ve onun artık ortaya çıkması gerektiğini, Şahika’nın gerçekten çok tehlikeli biri olduğunu söyler.

İşte Yasak Elma 49. bölüm 1. fragmanı…

 YASAK ELMA 48. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yıldız’ın sadece bir ayakkabısı bulunur ve herkes onun öldüğünü zanneder. Erim, annesinin ölümüyle yıkılır. Hatta bunu yapanın Yıldız olduğunu düşünür. Yıldız hamile olduğunu anladıktan sonra annesiyle yaşamaya başlar. Halit’den artık ümidini kesmiştir. Halit ise Şahika’yla ilişkisini ilerletir ve nişanlanmaya karar verir. Şahika, yalıya yerleşir. Yiğit’i de orada işe başlatır ve dediklerini yaptırır. Yiğit, Erim’i kardeşi zannedip onunla yakınlık kurar. Şahika ise Yiğit’den Erim’in içeceğine her gün bir damla ilaç koymasını ister.

Kaya, Şahika’nın Halit’le olan beraberliğini onaylamaz ve şirketten istifasını verir. Ender, Yıldız’ın kaldığı eve gider. Yıldız onu karşısında görünce hem çok şaşırır hem de çok sevinir. Çünkü onun ölümünde zanlı durumundadır. Ender, hamile olan Yıldız’a Şahika’yla Halit’in nişanlanacakları haberini verir. Şahika’nın çok tehlikeli biri olduğunu Halit’le evlenirse Erim’in hayatının tehlikede olduğunu söyler.

Ender, Yıldız’a nişan günü Halit’in karşısına çıkıp hamile olduğunu söylemesini bu nişanı engellemesini söyler. Yıldız, Halit’in karşısına geçip hamile olduğunu söyler. Halit, çocuğun kendinden olduğundan emin olmak için DNA testi yaptırmak ister ama Doktor hamileliği ilerlediği için doğumdan sonra yapılacağını söyler. Yıldız, yalıda kalmaya başlar. Şahika, bunu kabul eder ancak onun hizmetçi odasında kalmasını ister.

 Yasak Elma 48. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Şahika Konağı Ele Geçirmişken Ender Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler