Ana SayfaDizilerKadın Yeni Sezon 65. Bölüm Fragmanı Geldi! 'Çünkü Ben Kadınım Savaşırsam Kazanırım'

İlgili Postlar

Kadın Yeni Sezon 65. Bölüm Fragmanı Geldi! ‘Çünkü Ben Kadınım Savaşırsam Kazanırım’

Fox Tv ekranlarının 2 sezondur büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni dizisi Kadın 3. sezonda da izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 2 Ekim salı günü ekranlara gelen dizinin bu senede benzer tarihlerde ekrana gelmesi bekleniyor. Kadın yeni sezon 65. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Bahar, hayatını anlatmak için eline aldığı mikrofonda, ‘Çünkü ben kadınım savaşırsam kazanırım’ sözleriyle çocuklarıyla girdiği savaşları nasıl kazandığını anlatıyor.

Salı Dizileri 2019

‘Çünkü Ben Kadınım Savaşırsam Kazanırım’

Kadın dizisinin yeni sezon 65. bölüm 1. fragmanında; Bahar, beyazlar içinde kendisinin başarı hikayesini dinlemeye gelen yüzlerce kişiye girdiği savaşları, bu savaşları kadın olduğu için kazandığını ve gireceği her savaşı da kazanacağını anlatıyor. Bu gücünü de kadınlıktan aldığını vurgulayıp konuşmasına devam ediyor.

İşte Kadın yeni sezon 65. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/pY-mtf85Xhc

KADIN 64. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar, Arif ile Kısmet’in de olduğu sırada Şirin ile gördüğü uygunsuz fotoğrafları Sarp’a sorar. Sarp, fotoğraflar hakkında konuşmak istediğini söyler. Bahar, Şirin’le sevişme fotoğraflarını deyip üstüne basınca Sarp, köşeye sıkışır. Bahar, tüm öfkesini Sarp’a kusar ve onunla tanışmasının, evlenmesinin ve ondan çocuk yapmasının ve tüm bunların bir hata olduğunu söyler. Sarp, Bahar’a kendisinin nasıl bir adam olduğunu hatırlamasını söyler. Asıl onun kendisine inanmadığı için sitem eder. Ayrıca Sarp, Bahar’ın Arif yüzünden kendisine inanmadığını ima edince Bahar iyice sinirlenir ve Sarp’a tokat atarak ondan nefret ettiğini haykırır.

Enver, Şirin’e resti çekip onu evden kovar. Şirin, utanmadan Sarp’ın evine gider ve Sarp onu kovar. Merdivenlerden inerken Şirin’i görür ve babasının kendisini kovduğunu, onun yanında kalmak istediğini söyler. Bahar, sinirlenerek onu kovar. Şirin ise, gülerek Emre’nin yanına gideceğini söyler. Ceyda, Emre’nin Şirin’i evine alacağına inanmaz. Şirin, Emre’ye gider ve sokakta kaldığını söyler. Emre’de kendisinde kalabileceğini söyler. Sarp, çocuklarıyla birlikte okuldan gelirken, Bahar annesiyle birlikte onları görür. Bahar, çocuklarına gülümser ama birden yere yığılır. Çocuklar annelerini öyle görünce ne yapacaklarını bilemezler. Sarp, hemen Bahar’ı kucağına alarak Arif’in arabasına bindirir. Hastaneye giderken büyük bir kaza yaparlar.

Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler