Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni Kadın dizisi 64. son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. İki sezondur büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kadın dizinin izleyenleri büyük bir merakla yeni sezon bölümünü bekliyor. Bahar, Sarp ve Arif’in bulunduğu arada Bahar’ı hastaneye götürürken kaza yapmıştı. Kazada kim öldü? Kim kaldı? merakla bekleniyor. Peki, Kadın dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak?

Salı Dizileri 2019

Kadın Ne Zaman Başlayacak?

Kadın dizisi geçtiğimiz sezon, 2 Ekim Salı günü ekranlara gelmişti. Diğer dizilerden 2 hafta daha geç yayınlanan dizinin bu senede benzer tarihlerde Ekim ayının ilk haftası gibi yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Kadın dizisi yeni sezon da aynı gününde salı günleri yayınlanmaya devam edecek.

KADIN 64. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Bahar, Arif ile Kısmet’in de olduğu sırada Şirin ile gördüğü uygunsuz fotoğrafları Sarp’a sorar. Sarp o fotoğraflar hakkında konuşmak istediğini söyler. Önce Sarp, anlamamazlıktan gelir ama Bahar, Şirin’le sevişme fotoğraflarını deyip üstüne basınca Sarp, köşeye sıkışır. Bahar, tüm öfkesini Sarp’a kusar ve onunla tanışmasının, evlenmesinin ve ondan çocuk yapmasının ve tüm bunların bir hata olduğunu söyler. Sarp, Bahar’a kendisinin nasıl bir adam olduğunu hatırlamasını söyler. Asıl onun kendisine inanmadığı için sitem eder. Ayrıca Sarp, Bahar’ın Arif yüzünden kendisine inanmadığını ima edince Bahar iyice sinirlenir ve Sarp’a tokat atarak ondan nefret ettiğini haykırır.

Enver, Şirin’e resti çekip onu evden kovar. Şirin, utanmadan Sarp’ın evine gider ve Sarp onu kovar. Merdivenlerden inerken Şirin’i görür ve babasının kendisini kovduğunu, onun yanında kalmak istediğini söyler. Bahar, sinirlenerek onu kovar. Şirin ise, gülerek Emre’nin yanına gideceğini söyler.

Ceyda, Emre’nin Şirin’i evine alacağına inanmaz. Şirin, Emre’ye gider ve sokakta kaldığını söyler. Emre’de kendisinde kalabileceğini söyler. Sarp, çocuklarıyla birlikte okuldan gelirken, Bahar annesiyle birlikte onları görür. Bahar, çocuklarına gülümser ama birden yere yığılır. Çocuklar annelerini öyle görünce ne yapacaklarını bilemezler. Sarp, hemen Bahar’ı kucağına alarak Arif’in arabasına bindirir. Hastaneye giderken büyük bir kaza yaparlar.

Kadın 64. Bölüm Sezon Finali Özeti! Korkunç Kazadan Kurtulabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler