Ana SayfaÜnlülerSimge As Bayrakları ile Zirveyi Bırakmıyor

İlgili Postlar

Simge As Bayrakları ile Zirveyi Bırakmıyor

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen ve Metin Hara ile adı anılan Simge As Bayrakları ile müzik piyasasındaki başarısını da sürdürmeye devam ediyor.

Simge As Bayrakları ile Zirveyi Bırakmıyor

Son zamanlarda hakkında dedikodular eksilmeyen Simge, son olarak yazar Metin Hara ile aşk dedikodularına karıştı. Simge, Metin Hara ile çıkan aşk iddialarının ardından adeta hepsini doğrular nitelikte bir paylaşım gelmişti.

Simge Sağın Kimdir?

Simge’den İtiraf Niteliğinde Bomba Paylaşım!

Simge As Bayrakları ile Zirvede Kaldı

Tarzı ve şarkıları ile hayranlarının sevgisini kazanan ve her geçen gün kazanmaya devam eden güzel şarkıcı Simge, çıkardığı şarkılarla da başarıdan başarıya koşuyor. Son olarak sözü Onurr, müziği de kendisine ve Onurr’a ait olan  As Bayrakları isimli şarkısıyla her zamanki gibi iddialı bir giriş yaptı. Dijital müzik platformlarına da ilk sıradan giriş yaparak müzik piyasasını salladı.

Peş peşe çıkardığı ve dinlenme rekorları kıran single albümlerine bir yenisini daha ekleyerek büyük çıkışını sürdürmeye devam etti. Güzel şarkıcı bu büyük başarısını sevenleriyle “Benden mutlusu şu an yok… Herkese teşekkür ediyorum.” diyerek kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak kutladı.

Trend Müziklerde 2 Numarayız Paylaşımı

Listelere hızlı bir giriş yaparak adından söz ettirmeye devam eden Simge, başarısını hayranlarıyla instagram hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. “Trend müziklerde 2 numarayız As as as bayrakları” notu ile instagram hikayesinde paylaştı.

Simge As Bayrakları ile Zirveyi Bırakmıyor

Simge İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler