Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKübra Can'dan "Geçer"e Cover

İlgili Postlar

Kübra Can’dan “Geçer”e Cover

Yaptığı cover çalışlarıyla son dönemlerin en sevilen isimleri arasında yer almayı başaran Kübra Can, geçtiğimiz sene Ajda Pekkan’ın “Oyalama Beni” parçasına olan yorumuyla dinleyicisinden tam not almıştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kübra Can’dan “Geçer”e cover geldi. İşte Kübra Can’ın yeni projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Müzikle Hep İç İçeydi

Lise dönemlerinden beri müzikle iç içe olan Kübra Can, TRT gençlik radyosuyla birlikte bu alandaki profesyonel çalışmalarına da başladı. Konservatuvardan mevzun olduktan sonra TRT korosuyla birlikte konserlerde yer alan Kübra Can, yaklaşık 10 senedir sahnede müzikseverlerle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor.

“Oyalama Beni” Çok Sevildi!

Uzun bir süredir müzikle piyasasının içinde olan Kübra Can geçtiğimiz sene Ajda Pekkan’ın yıllara meydan okuyan, sevilen şarkısı “Oylama Beni”yi kendi yorumuyla yeniden düzenleyerek dinleyicisiyle buluşurdu. Farklı sound yapısıyla dikkat çeken şarkıda Kübra Can’ın kendine özgü yorumu da çok beğenildi.

Kübra Can Kimdir?

Kübra Can’dan “Geçer”e Cover

2018 senedinde 2 farklı single çalışmasıyla dinleyicisiyle buluşarak, güçlü sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Kübra Can bu sene yeni bir cover projesine imza attı. Sözleri Sezen Aksu‘ya ait olan “Geçer” parçasını kendi yorumuyla düzenleyen Kübra Can yaptığı coverı dinleyicisiyle buluşturdu. Kübra Can’ın yeni yorumları “Geçer” parçasının düzenlemelerini ise aranjör Bulut Baru üstlendi.

Sezen Aksu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler