Ana SayfaÜnlülerSüleyman Turan Hayata Gözlerini Yumdu...

İlgili Postlar

Süleyman Turan Hayata Gözlerini Yumdu…

Bugün Türk sineması bir usta ismi daha kaybetti. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Süleyman Turan’dan sabah saatlerinde ailesini ve sevenlerini üzen acı bir haber geldi. 83 yaşındaki Süleyman Turan hayata gözlerini yumdu… Kadıköyde’ki evinde verdiği yaşam savaşını kaybeden Süleyman Turan’ın ölümü Türkiye’yi yasa boğdu.

Ünlü İsimlerin Son Vedası…

Süleyman Turan’a veda eden isimler arsında eski dostlarının yanı sıra Can Yılmaz, Tolga Çevik, Meltem Cumbul ve Nilgün Belgün’de vardı. Türk sinemasına yön veren Süleyman Turan birçok ünlü isminde ustasıydı. Vefatını öğrenen bazı ünlü isimler ailesine baş sağlığı dilerken, bazıları ise göz yaşlarını tutamadı…

Usta Oyuncu Aytaç Arman Hayatını Kaybetti!

Atilla Dorsay’ın Duygusal Vedası

Türk sinemasının ünlü eleştirmenlerinden Atilla Dorsay, Süleyman Turan’ın da sıkı dostlarındandı. Ölüm haberi karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Dorsay, Turan’ın çok iyi bir karakter oyuncusu olduğuna vurgu yaparak “Belli bir yaştaydı ama her zaman o kadar enerjik bir insandı ki… Yeşilçam yıldızları arasında uzun süre kalmayı başaran tek isimdi.” açılmasını yaptı. Kendisiyle en son bir buçuk iki sene önceki bir ödül töreninde denk geldiğini açıklayan Dorsay, “Yakın yıllara kadar aralıklı da olsa çalıştı. Çok büyük bir kayıp olarak görüyorum. Benim için büyük bir dost kaybı oldu.” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Süleyman Turan Hayata Gözlerini Yumdu…

Türk sinemasında bugün bir ışık daha söndü… Bugün Kadıköy’deki evinde kalp krizi geçiren Süleyman Turan apar topar hastaneye kaldırıldı. Ancak ne yazık ki yaşam mücadelesini kazanamayarak hayata gözlerini yumdu. Oyunculuktan asla vazgeçmeyen isimler arasında olan Süleyman Turan, sinema filmlerinde rol almaya devam ediyordu. Mesleğini aşkla yapıp kimi zaman ağlatıp, kimi zaman güldüren usta oyuncu bazılarımız için örnek bir aile babası, bazılarımız için usta bir yol göstericiydi. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler