Ana SayfaÜnlülerNorm Ender Trafik Kazası Yaptı!!!

İlgili Postlar

Norm Ender Trafik Kazası Yaptı!!!

“Mekanın Sahibi” parçasıyla gündemden düşmeyen Norm Ender hızla yükselmeye devam ederken bugün sevenlerini endişelendiren bir haber geldi. Sabah saatlerinde aracın kontrolünü kaybeden Norm Ender trafik kazası yaptı!!! Hastaneye kaldırılan ünlü Rapçi’nin sağlık durumu sevenlerini endişelendirdi! Norm Ender’in sağlık durumu nasıl?

Konserleri Dolup Taşıyor!

Bir süredir Rap camiasında olmayan ve geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Mekanın Sahibi” parçasıyla iddialı bir dönüş yapan Norm Ender’in konser programı hız kesmeden devam ediyor. Yazı özel konserler ve festivallerle yoğun bir şekilde geçiren Ender’i sahnede görmek isteyen sevenlerinin ısrarı üzerine Ender’in kış programınında yoğun olması bekleniyor.

Norm Ender’in Fidan Projesi

Son dönemlerde ismimden sık sık söz ettiren Norm Ender, orman yangınlarıyla mücadele konusunda oldukça duyarlı davranarak bir hareket başlattı. Sosyal medyanın gücünü olumlu yönde kullanmak için bir adım atan ünlü Rapçi, Reynmen’e fidan bağışlama konusunda meydan okuyarak herkesi hakarete geçirdi. İnsanların doğaya sahip çıkması gerektiğini açıklayan Ender bu davranışıyla takdir edildi.

Norm Ender Trafik Kazası Yaptı!!!

Vatan Caddesi’nde aracıyla seyir halindeyken bir arabaya sürten Norm Ender, biranda direksiyonun hakimiyetini kaybetti. Yayalara zarar vermemek için direksiyonla bir süre mücadele ederken kontrolü kazanamayan Ender kaza yaptı… Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü Rapçi’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastaneden taburcu edilen Norm Ender’in ayağının kırık olduğu ve kolunda da çıkık olduğu öğrenildi. Kendisine bizde geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz…

Norm Ender Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler