Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMüziğin Kızı İle Yeniden

İlgili Postlar

Müziğin Kızı İle Yeniden

“Orda Burda” şarkısıyla çok sevilen Duru Kurt sevenleriyle arayı açmadan bu sene yeni bir projeye daha imza attı. Son dönemlerde besteci kimliğiyle öne çıkan isimler arasında yer alan müziğin kızı ile yeniden buluşan dinleyicileri ise, Duygu Kurt’un “Çıkışta Bekle” adını verdiği parçayı büyük bir beğeniyle karşıladı. İşte başarılı şarkıcının yeni projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Müzik Şirketi Açtı!

Çocukluğundan beri müziğe karşı ilgisi olan Duru Kurt, liseden mevzun olduktan sonra İngiltere’ye giderek öğrenimini tamamladı. Yüksek lisansını bitirdikten sonra Türkiye’ye dönüş yapan Duru Kurt, kendi müzik şirketini kurdu. Uzun bir süredir söz yazan ve beste yapan başarılı şarkıcı, single albümlerini de kendi şirketinin etiketiyle yayınlıyor.

“Orda Burda” Çok Sevildi

Duru Kurt’un seçtiğimiz sene sevenleriyle buluşturduğu “Orda Burda” dinleyicisinden tam not aldı. Farklı sounduyla ön plana çıkan şarkı başarılı sözleri ve göz dolduran klibiyle milyarlarca kişi tarafından dinlendi. Şarkısıyla adından büyük bir övgüyle söz ettiren başarılı şarkıcı ise yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Müziğin Kızı İle Yeniden

Sevenleriyle arayı çok açmayan Duru Kurt bu senenin hit parçaları listesine girmeye aday bir projeyle yeniden dinleyicisiyle buluştu. Yeni şarkısıyla ilgili olarak, hayal gücünden yola çıkarak, yaşanmışlıktan uzak bir yol izlediğini dile getiren Duru Kurt hedefinin eğlenceli şarkılarla başarıyı yakalamak olduğunu dile getirdi. Güzel olan her şeyin sunulmasında bir ekip ruhunun şart olduğunuda belirten başarılı şarkıcının “Çıkışta Bekle” adını verdiği parçanın sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait.

Duru Kurt Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler