Ana SayfaKimdirDuru Kurt Kimdir?

İlgili Postlar

Duru Kurt Kimdir?

“Çıkışta Bekle” şarkısıyla çıkış yapan Duru Kurt kimdir? Duru Kurt kaç yaşında? Duru Kurt albümleri neler? Duru Kurt aslen nereli? Duru Kurt hangi burç? Duru Kurt hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Duru Kurt Kaç Yaşında? Duru Kurt Aslen Nereli? Hangi Burç?

Duru Kurt 1 Ocak 1990 senesinde Bandırma’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bandırmalı olan Duru Kurt, Oğlak burcudur.

Duru Kurt Kimdir?

Duru Kurt liseye kadar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. liseden mevzun olduktan sonra “Bournemouth University”i kazanarak İngiltere’ye giden Duru Kurt “Business Studies (İş Etütleri)” alanından mevzun olmuştur. Lisans eğitiminden sonra İngiltere’de London School of Economics and “Political Science”da “Organisational Behaviour ( Örgütsel Davranış”

Müziğe olan ilgisi çocuk yaşlara dayanan Duru Kurt bu yönde eğitimlerini alarak kendini geliştirmiştir. Geçtiğimiz senelerde kendi adını taşıyan bir müzik şirketi kuran Duru Kurt, albümlerini de kendi şirketinden yayınlamaktadır.

İlk olarak 2017 senesinde “Paparazi” albümü ile dinleyicileriyle buluşan Duru Kurt müzikseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştır. Kendine özgü ve yorumuyla herkesin gönlünü fetheden Duru Kurt, bu sene çıkardığı “Çıkışta Bekle” şarkısıyla yine dinleyicisini büyülemeyi başarmıştır.

Duru Kurt Albümleri

  • 2017 – Paparazi
  • 2018 – Orda Burda
  • 2018 – Ay Çokta Şey
  • 2019 – Çıkışta Bekle
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler