Ana SayfaKimdirKübra Can Kimdir?

İlgili Postlar

Kübra Can Kimdir?

“Geçer ” şarkısına yaptığı coverla büyük bir çıkış yakalayan Kübra Can kimdir? Kübra Can kaç yaşında? Kübra Can albümleri neler? Kübra Can aslen nereli? Kübra Can hangi burç? Kübra Can hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Kübra Can Kaç Yaşında? Kübra Can Aslen Nereli? Kübra Can Hangi Burç?

Kübra Can, 1 Ocak 1989 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Kübra Can, Oğlak burcudur.

Kübra Can Kimdir?

Kübra Can üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Müzikle iç içe büyyen başarılı şarkıcı lise dönemlerinde Ankara TRT gençlik radyosunun sınavlarını kazanmıştır. Ardından solist olarak görev alan Kübra Can, TRT Ankara radyosunun en değerli isimlerinden biri olan Vedat Kaptan Yurdakul’dan 9 sene boyunca eğitim almıştır.

Ardından “İzmir Ege Üniversitesi Devlet Musikisi Konservatuvarı”nı kazanan Kübra Can, eğitimi için İzmir’e yerleşmiş ve çeşitli etkinliklerde sahne almıştır. Güçlü sesiyle dinleyenleri etkilemeyi başaran genç şarkıcı okul senelerinde ve okuldan mevzun olduktan sonra TRT korosuyla birlikte birçok konserde sahneye çıkmıştır. Yaptığı coverlarla sesini duyurma fırsatı yakalayan Kübra Can geçtiğimiz sene Ajda Pekkan’ın “Oylama Beni” parçasını yeniden yorumlayarak dinleyicisinin beğenisine sunmuş ve, müzikseverler tarafından çok beğenilmiş ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir. Bu sene ise Sezen Aksu’nun “Geçer” şarkısını yeniden yorumlayan Kübra Can, aynı başarısını bir kez daha göstermiş ve dinleyicileri kendine hayran bırakmıştır.

Kübra Can Albümleri

  • 2018 – Oyalama beni
  • 2019 – Geçer
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler