Ana SayfaKimdirMehmet Emin Güney Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Emin Güney Kimdir?

“Çocuk” dizisinin oyuncusu Mehmet Emin Güney kimdir? Mehmet Emin Güney kaç yaşında? Mehmet Emin Güney dizileri neler? Mehmet Emin Güney filmleri neler? Mehmet Emin Güney aslen nereli? Mehmet Emin Güney hangi burç? Mehmet Emin Güney hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Mehmet Emin Güney Kaç Yaşında? Mehmet Emin Güney Aslen Nereli? Mehmet Emin Güney Hangi Burç?

Mehmet Emin Güney 1 Ocak 2009 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Mehmet Emin Güney, Oğlak burcudur.

Mehmet Emin Güney Kimdir?

Mehmet Emin Güney eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Star Tv ekranlarına yayınlanacak olan “Çocuk” dizisinin minik ve yetenekli oyuncusu 2 ay süren cast çalışmalarının ardından 214 çocuk arasından seçilmiştir. İlk kez “Çocuk” dizisiyle ekran karşısına geçecek olan Mehmet Emin Güney, rolüne pedagog ve oyuncu koçu eşliğinde hazırlanmaktadır.

Küçük yaşına rağmen yeteneğiyle tüm setin beğenisini ve takdirini kazanan Mehmet Emin Güney, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli tavırlarıyla seti de renklendiren isimler arasında yer almaktadır. Güçlü bir yeteneğe sahip olan Mehmet Emin Güney ilerleyen zamanlarda adından büyük övgülerle söz ettirecek gibi duruyor.

Mehmet Emin Güney Dizileri

2019 – Çocuk

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler