Ana SayfaDedikoduOzan Güven'in Sürpriz Sevgilisi ile Elele İlk Görüntüleri

İlgili Postlar

Ozan Güven’in Sürpriz Sevgilisi ile Elele İlk Görüntüleri

Ünlü oyuncu Ozan Güven yeni sevgilisiyle olan görüntüleri magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Usta oyuncu, sürpriz isimle ilk defa objektiflere el ele yakalandı. Ozan Güven’in el ele görüntülendiği ünlü kim? Henüz Ozan Güven’den açıklama gelmezken konuyla ilgili tüm Detaylar Haberimizde..

Ozan Güven’in Sevgilisi ile Elele İlk Görüntüleri!..

Usta oyuncu Ozan Güven’in 14 sezondur hız kesmeden seyircisi ile buluşan  Arka Sokaklar dizisinde ‘Hüsnü Çoban’ın kızı ‘Zeliş’ karakterine can veren yetenekli oyuncu Yüsra Geyik ile aşk yaşadıkları iddiası Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü.

Ozan Güven kimdir?

Yüsra Geyik kimdir?

Ozan Güven İle Yüsra Geyik El Ele!..

12 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Zeliş’i canlandıran Yüsra Geyik, diziye ilk başladığında 16 yaşındaydı. Şimdilerde 29 yaşında olan genç oyuncu Yüsra Geyik ile Ozan Güven arasında 15 yaş olduğu bilinirken, henüz ünlü ikiliden bir açıklama gelmedi.

Beyaz Tv’nin favori magazin programı olan Söylemezsem Olmaz programının yapmış olduğu özel haber göre; usta oyuncu Ozan Güven ve yetenekli oyuncu Yüsra Geyik, dün İstanbul Kadıköy’de sabah saatlerinde el ele bir ayakkabı dükkanına girerken kameralara yakalandı. Haklarında aşk yaşadıkları öne sürülen oyuncu çiftten konu hakkında açıklama yapılmadı.

Arka Sokaklar’ın Zeliş’inden Olay Pozlar!

Geçen Hafta Ece Önen İle Görüntülenmişti!

Türkiye’nin Usta oyuncuları arasında olan Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde 2 yıldır birlikte olduğu Ece Önen ile objektiflere yansımıştı. Haklarında ayrılıkları öne sürülen ünlü çiftten Ozan Güven, magazine yansıyan ayrılık haberlerini yalanlayarak ilişkilerinin devam ettiğini açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler