Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz İle Aybüke Pusat'ın Arasını Açan Gerçek

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz İle Aybüke Pusat’ın Arasını Açan Gerçek

Ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, yaklaşık 9 ay önce aniden ayrılarak hayranlarını şoka uğratmışlardı. Ortaya atılan iddialara göre, Dilan Çiçek Deniz ve yakın dostu Aybüke Pusat’ın aralarının soğumasına sebep oldu. Çıkan iddialar ne kadar gerçekti? Dilan Çiçek Deniz yılların dostluğunu neden bir kalemde sildi? tüm Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz Amerika’ya Gidiyor!

Dilan Çiçek Deniz İle Aybüke Pusat’ın Arasını Açan Gerçek Neydi?

Son zamanların favori oyuncuları arasında olan Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç 9 ay önce ilişkilerini noktalamışlardı. Ortaya atılan iddialara göre yakışıklı oyuncu Furkan Andıç’ın, oyuncu Aybüke Pusat ile yakınlaşmışlardı.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Sıkı Dostlar Sosyal Medyadan Birbirlerini Sildiler!..

Dilan Çiçek Deniz 2014’te katıldığı Miss Turkey’de ikinci seçilirken Aybüke Pusat dördüncü seçilmiş ve o yıllardan bu zaman kadar devam eden dostlukları uzanan ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarından birbirlerini silerek iddiaları güçlendirmeleri son olarak iddiaların resmen tuzu biberi oldu.

Aybüke Pusat Kimdir?

Furkan Andıç Kimdir?

Posta gazetesinin yapmış olduğu özel haberi göre, geçtiğimiz günlerde bir AVM’de birlikte görüntülenen Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, aralarındaki aşk soruları karşısında gülümsemekle yetindiler..

Dilan Çiçek Deniz ve yakın dostu Aybüke Pusat ile ilgili görsel sonucu

Aybüke Pusat’ın İlk Sinema Filmi: ‘KAPI’

furkan andıç kimdir

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler