Ana SayfaÜnlülerFatih Altaylı'dan Demet Akalın'a Toplu Gönderme..

İlgili Postlar

Fatih Altaylı’dan Demet Akalın’a Toplu Gönderme..

Yılların usta gazetecisi Fatih Altaylı, ünlü şarkıcı Demet Akalın için; “Topu görse bomba diye karakola götürür” dedi. Demet Akalın’a ağır bir göndermeyle eleştiren Altaylı’nın sözlerinin arkasındaki sebep neydi? Demet Akalın ne cevap verdi? Detaylar Haberimizde..

Fatih Altaylı’dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması!

Fatih Altaylı: “Demet Akalın Topu Görse Bomba Diye Karakola Götürür”

Hem Türkiye A Milli takımını, hem de Vakıfbank Spor Kulübü takımını çalıştıran İtalyan teknik adam Giovanni Guidetti için “Koçumuz niye Türk değil, kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar”sözleriyle ırkçı bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın’ı bomba sözlerle eleştiren gazeteci Fatih Altaylı, “Topu görse bomba diye karakola götürür” ifadeleriyle ağır bir gönderme yaptı.

İyi bir oyun ortaya koyan A Milli voleybol takımımız 2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbsitan ile karşı karşıya gelerek maçı beşinci sette kaybetti.

Fatih Altaylı'dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması!

Demet Akalın: “Koçumuz Niye Türk Değil”

Maçın skoruna rağmen iyi oyunlarıyla her taraftan takdir toplayan Filenin Sultanları’yla ilgili en enteresan çıkış Demet Akalın’dan geldi. Ünlü şarkıcı “Koçumuz niye Türk değil, kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar” ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından bir paylaşıma imza attı.

Fatih Altaylı: “Komik Oluyor”

Paylaşımı ile pek çok eleştiriye maruz kalan başarılı şarkıcı Demet Akalın’a birde eleştiri, Habertürk yazarı Fatih Altaylı tarafından yapıldı. Yılların gazetecisi Altaylı; “Ne diyeceksin ki buna! Hanımefendi voleybol maçını en son ne zaman izlediniz? Voleybol topunu gördüğünüzde bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu? Guidetti’yi yargılayacak derecede voleybola hakim misiniz? Bu adamın adını daha önce herhangi bir yerde duydunuz mu, başarılarına hakim misiniz? Komik oluyor” ifadeleriyle sıkı bir değerlendirme yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler