Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz Amerika'ya Gidiyor!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz Amerika’ya Gidiyor!

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında olan Dilan Çiçek Deniz Amerika’ya gidiyor. “Çukur” dizisinden ayrıldıktan sonra yeni projeleri değerlendirmeye başlayan güzel oyuncu, iki sendir katıldığı “Cannes Film Festivali”nde dikkatleri de üzerine toplamayı başarmıştı. Güzel oyuncudan sevindiren haberler geldi.

Victoria Secret Seçmelerine Katıldı

2014 senesinde “Miss Turkey” yarışmasında ikinci olan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz sene yurt dışı projelerine ağırlık verme kararı alarak, Victoria Secret defilesi için seçmelerine katıldı. Seçmelerde güçlü rakipleri olan Dilan Çiçek Deniz için seçmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Dilan Çiçek Deniz’in, Estetik Olmamış Hali Görenleri Şoka Uğrattı!

Yurt Dışında Oyunculuk Eğitimi Aldı

Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz senelerde yurt dışında “The American Academy of Dramatic Art”ta oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştı. “Çukur” dizisindeki rolüyle Türkiye’ye dönen Çiçek Deniz’in, bu sene diziden ayrılmasıyla birlikte yeniden eğitimine dönmesi bekleniyordu.

Dilan Çiçek Deniz Amerika’ya Gidiyor!

Türkiye’de film çekimleri tamamlanan Dilan Çiçek Deniz, kariyerini Holoywood’a taşımak konusunda oldukça kararlı görünüyor. “Cannes Film Festivali”nde güzelliğiyle dikkat çeken Çiçek Deniz, “Bill Murray” ile sohbet etme fırsatı da bulmuştu. Güzel oyuncunun yeni çekilecek olan “Sinbad” filmi için Amerika’da ajans görüşmelerine gideceği öğrenildi.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler