Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat Aşkı Çıkmaza...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat Aşkı Çıkmaza Giriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nejat, Aylin’in boşanmak için geri dönmesiyle şok geçirir. Hiç bir açıklama yapmadan giden ve kızını bile merak etmeyen Aylin’le yüz yüze gelmek fikri bile Nejat’ı darmadağın ediyor. Aylin, hastanede ameliyata alınır ve boşanma davasına gelemez. Kayra için yalanı devam ettirmeye karar veren, Suna Nejat aşkı çıkmaza giriyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Nejat Aşkı Çıkmaza Giriyor!

Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 13. bölümünde; Nejat, Suna’yı akşam yemeğine davet eder. Yemekte ona olan duygularını açıklamak için plan yapar. İkisi de yemek için en güzel kıyafetlerini giyip hazırlanırlar. Suna, restoranda gidip beklemeye başlar. Rejat, tam kapıdan çıkarken avukatı onunla özel konuşmak ister. Aylin’in geldiğini, Kayra’nın velayetini istemediğini sadece boşanmak istediğini söyler. Nejat, en çok Kayra’nın nasıl olduğunu sormamış olmasına çok üzülüyor.

BENİM TATLI YALANIM 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nejat, kendisini atölyeye kapatır. Serkan, onu bulup konuşmak ister ancak Nejat bitik haldedir. Suna’yı bile dinlemez ve boşanma fikrinden vazgeçip ona ders vermek ister. Kayra’ya annesinin nasıl birisi olduğunu anlatmak ister. Ama Suna buna müsaade etmez. Kayra’nın böyle bir şoku kaldıramayacağını söyler. Sonunda Nejat, sakinleşir ve Suna’ya teşekkür eder. Şevket bey, Enise’nin Rafet’e verdiği fotoğrafın Pervin’e ait olmadığını öğrenir.

Pervin’i bulup neden o fotoğrafı Enise’ye vermesini istediğini sorar. Ama zaten çok hasta olan Pervin yığılır kalır. Şevket onu otel odasına götürdüğünde orada kullandığı ilaçları görünce Pervin’in çok hasta olduğunu anlar. Eve gittiğinde sakladığı fotoğrafları bulup tüm olanları çocuklarına anlatmayı düşünür. Nejat, Hayri’yle konuşurken Kayra onları duyar ve annesiyle babasının boşanacaklarını düşünür. Nejat, mahkemeye gitmeden önce Suna’ya erteledikleri konuşmayı yapmaları gerektiğini söyler.

Ama Suna, Kayra’ya bunu anlatamayacaklarını ve 3 hafta sonra hayatlarından çıkacağını söyler. Aylin, acil ameliyata alındığı için boşanma davasına gelemez. Bebeğini kaybeden Aylin bir daha anne olamayacaktır. Kayra, Suna’nın arabasına gizlice biner. Bahçede misafirlerle otururken Kayra gelip anne diye seslenir. Şevket bey Kayra’nın kızına neden anne dediğini anlayamaz.

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Nejat’ı Sakinleştirmekte Zorlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler