Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Yaşar İpek, Hapis Cezasına Çarptırıldı..

İlgili Postlar

Şarkıcı Yaşar İpek, Hapis Cezasına Çarptırıldı..

Davalık olan ünlü şarkıcı Seren Serengil’in eşi Yaşar İpeğe şok karar çıktı. Kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında karara bağlanılan 1 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği sebebiyle ünlü şarkıcı Yaşar İpek’e 3 gün zorlama hapsi kararı verildi. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’i Yaşar İpek Hakkındaki Gerçek Şoka Soktu..

Yaşar İpek, Hapis Cezasına Çarptırıldı..

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, İstanbul Aile Mahkemesi’nin verdiği tedbir karanının hemen peşinden avukatı Esennur Ezgi ile birlikte yazılı basın açıklaması yaptı.

Seren Serengil Kimdir ?

Yaşar İpek kimdir?

Avukat Esennur Ezgi’nin Açıklamasında Şu İfadeler Kullanıldı;

“Müvekkilim Seren Serengil’in, hamilelik sürecinde Yaşar İpek eve gelerek kendisine sözlü ve fiziki şiddet uygulamış ve hakaretler etmiştir. Yaşar İpek müvekkilim hamileyken bu hassas dönemini bildiği halde müvekkilimin annesine telefon açıp yanında kayınvalidesini ölümle tehdit etmiştir…..

…..Kendisine de hakaretler savurmuştur. Bunun üzerine müvekkilime ve çocuğu koruma adına tedbir talebinde bulundum. Müvekkilimi Yaşar İpek’ten koruma amaçlı tedbir kararı aldım. Fakat tedbir kararı aldığım halde Yaşar İpek, bu sefer de sözlü şiddet, psikolojik şiddet uygulamaya devam etmiş. Sosyal medyada ve internetten müvekkilim ve çocuğu hakkında yalan beyanlarda bulunmuş, iftiralar atmış, tedbir kararına uymadığı içinde Seren Serengil çocuğunu düşürmüştür……

…..Yaşar İpek, Serengil hamileyken şiddette uğradığı için aldırdığımız tedbir kararına uymayıp, müvekkilimin tansiyonunu çıkartarak çocuğun düşmesine sebep olduğundan tazyik hapsi talebinde bulundum. Mahkeme de 3 gün süreyle zorlama hapsine karar vermiştir.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler