Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'i Yaşar İpek Hakkındaki Gerçek Şoka Soktu..

İlgili Postlar

Seren Serengil’i Yaşar İpek Hakkındaki Gerçek Şoka Soktu..

Geçtiğimiz dönemlerde evliliğini bitirme kararı alan ünlü şarkıcı Seren Serengil, bebeğini kaybetmesinin peşinden eşi Yaşar İpek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve zorlama hapis talebini gerçekleştirmişti. Seren Serengil, eşi Yaşar İpek hakkında öyle bişey öğrendi, şok oldu! Tüm Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Eşi Yaşar İpek İçin Hapis Talebinde Bulundu

Seren Serengil’i Yaşar İpek Hakkında Gerçek Şoka Soktu..

Severek evlendiği eşi şarkıcı Yaşar İpek’le olaylı bir boşanma süreci geçiren Seren Serengil, geçtiğimiz gün bir televizyon kanalındaki özel bir programın konuğuydu.

Seren Serengil Kimdir ?

Yaşar İpek’in kendisinin hamileliğindeki şaibe hakkında ortaya attığı iddiaları çürütmeye çalışırken karnındaki bebeğini kaybetmenin yasını tutamadığını ifade eden Seren Serengil, katıldığı programda Yaşar İpek hakkında bir gerçeği duyunca kulaklarına inanamadı.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek Hakkında Gerçek Neydi?

Özel bir kanalın programında sunuculuk yapan Seyhan Soylu, 2001 senesinde şarkıcı Yaşar İpek’in aslında bir evlilik geçirdiğini, 2003 senesinde boşandığını iddia etti. Açıklamalrına devam eden sunucu Seyhan Soylu, şarkıcı Yaşar İpek’in bu evliliğini de olaylı sona erdiğini o zamanki eşine evlerini, arabalarını sattırdığı ve annesiyle kendisine darp yapması sonucu bu evliliğinin bitirdiğini iddia etti.

Seren Serengil şoke eden o gerçeği öğrendi! Yaşar İpek meğer...

Seren Serengil, “Yaşar İpek’in Ben İlk Eşiyim Sanıyordum”

Eşi Yaşar İpekin daha önce evli olduğu öğrenen Seren Serengil, kulaklarına inanamadı ve çok şaşırdı. Seren Serengil, “Yaşar İpek’in ben ilk eşiyim sanıyordum. Bana ilk evliliğim demişti. Allah beni kahretsin bu kadar yalanın içerisine düştüğüm için” dedi.

Duyduklarına inanamayan ünlü şarkıcı Seren Serengil, gözyaşlarına boğuldu.

Seren Serengil şoke eden o gerçeği öğrendi! Yaşar İpek meğer...

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler