Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Eşi Yaşar İpek İçin Hapis Talebinde Bulundu

İlgili Postlar

Seren Serengil Eşi Yaşar İpek İçin Hapis Talebinde Bulundu

Geçtiğimiz yıllara masal misali bir düğünle dünya evine giren ünlü şarkıcı Seren Serengil, oldukça zor günler geçiriyor. Serengil, boşanma kararından sonra eşi Yaşar İpek’in kendisine şiddet uyguladığını iddia edip düşük yaptığı sebebiyle bugün savcılığa gidip zorlama hapis istemiyle suç duyurusu yaptı. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’in Son Hali Yürekleri Dağladı

Seren Serengil Eşi Yaşar İpeği Savcılığa Şikayet Etti!..

Ünlü şarkıcı Seren Serengil geçtiğimiz günlerde aniden yüksek tansiyon u sebebiyle hastahaneye kaldırılmış ve o gece bebeğini kaybetmişti. Evden ayrılan eşi Yaşar İpek’in kendisine psikolojik şiddet gösterdiğini iddi edip bebeğini kaybetmesine sebep olduğu gerekçesiyle bugün baş savcılığına suç duyurusunda bulundu. Seren Serengil eşi Yaşar İpek için öncesinde uzaklaştırma kararı aldırmıştı Yaşar İpek’in hakkındaki uzaklaştırma kararını bozduğunu öne sürdü ve avukatı Esennur Ezgi vasıtasıyla Yaşar İpeğ’in zorlama hapsine çarptırılmasını da talep etti.

Yaşar İpek İçin Zorlama Hapis Kararı İstedi!..

Bugün saat 10.30’da avukatı Esennur Ezgi ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Seren Serengil, Kadına Şiddet Bürosu savcısına yaklaşık 2 saat boyunca ifade verdi. Hemen ardından aile mahkemesine geçen Serengil, Yaşar İpeğin uzaklaştırma kararını ihlal ettiği sebebiyle zorlama hapsi talebinde bulundu.

Seren Serengil Kimdir ?

Seren Serengil Bebeğini Kaybetti..

Seren Serengil’in Avukatı: “Bebeğin Kaybedilmesine Sebep Olan Eşi Ve Ailesidir.”

Seren Serengil’in Avukat Esennur Ezgi, “Sizler de bilirsiniz ki, Türkiye’de birçok kadına şiddet vakası var. Daha geçen gün bir anne çocuğunun önünde öldürülmüştü. Benim müvekkilim bebeğini kaybetmiştir. Bu bebeğin kaybedilmesine sebep olan eşidir. Eşi ve ailesidir. Kasten ve bilerek, bebeğin düşmesine sebep olmuşlardır. Bu işin iki tane boyutu var. Biri psikolojik şiddet, biri fizyolojik şiddet. Hamile kaldığı dönemlerde ‘Senin üzerine atlarım’, ‘Çocuğu düşürtürüm’ şeklinde tehditlerde bulunmuş” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

“Yeni Şiddet Görüntüleri Var!”

Avukat Esennur Ezgi, Seren Serengil’in Yaşar İpekle olan evliliğini devam ettirebilir düşüncesiyle hastahaneden darp raporu almadığ belirterek; “Ama görüntüler var, savcılığa da sunduk. Kendisini korumak için aldığı görüntüler bunlar. Hamile bir kadın şiddet gördüğü zaman tabi ki de kendisini koruyacak. Dolayısıyla benim müvekkilim çocuğunun dünyaya gelmesine engel olunmuştur. Tansiyonu yirmilere çıkmıştır. Müvekkilim hamile kaldığında çocuğunu kaybedecek tansiyon hastası olduğu için. Doktor raporları var. Bunu da biliyordu ama buna rağmen bilerek ve kasten çocuk düşsün diye hamileliğinin başından beri şiddet uyguluyor”  sözleriyle açıklamalarına devam etti.

“Toplum Nezdinde Bu Bir Cinayettir.”

Eş Yaşar İpek’in eve gelmesini engellemek için uzaklaştırma kararı aldıklarını açıklayan Avk. Ezgi; “Bununla ilgili uzaklaştırma kararı almıştık ancak kendisini tutamadık. Çıktı internette ağır ithamlarda bulundu, işte o bildiğiniz mitokondri hikayesi. Öyle mitokondri diye bir şey yok. İkisinin de birlikte imzaladığı kağıtlar var. Dolayısıyla öyle bir olay da yok. Ağır iftiralar üzerine müvekkilimin tansiyonu çıktı ve hastaneye kaldırıldı. Maalesef bebeğini kaybetti. Bizim buradaki işlemimiz tamamlandı bana göre ben bir avukatım ancak toplum nezdinde bu bir cinayettir. Bu bebeğin kalp atışları 2 Eylül’de duyulacaktı ama maalesef şu anda yaşamıyor. Düşük yaptı ancak bebek vücuttan atılmadı. Bir de bunun acısını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

seren serengil ile ilgili görsel sonucu

Serengil: “Madde Bağımlısıydı, Seviyordum Sustum!…”

Seren Serengil eşi Yaşar İpeği çok sevdiği için defalarca affettiğini açıklayarak;

“Belki okumuş bir insan olarak, görmüş geçirmiş bir insan olarak göz ardı etmemesi gerekiyordu. Ayıplandım. Bunları sakladığım için. Madde bağımlısıydı, atakları vardı. Bana hep dedi ki, ‘bırakacağım, bir daha kullanmayacağım’ çok da seviyordum o yüzden bugüne kadar yaptığı hiçbir şeyi anneme dahi söylemedim ama ne zaman ki hamileyken eve gelip, üstüme yürüdü…. Ben eve gelmesini hiç istemedim” ifadelerinde bulundu.

Yaşar İpek kimdir?

“Bir Tekmeme Bakar”

Serengil, eşinin annesiyle barışmadığı sürece, “O tüp bebeği yaptın ama rahat etme’ dediğini öne sürerek, “Onu karnına koydurmakla beni ele geçiremezsin”anlamına gelen şeyler söylediğini, bebeği kaybetmesi için eşi’nin “Bir tekmeme bakar” dediğini öne süren Seren Serengil, “Eve gelmesin diye avukatıma mesaj atarak söyledim. Göndermeyin eve çünkü elbiselerini alma bahanesiyle eve gelmek istiyordu” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil: “Ben Bir Daha Anne Olamayabilirim!”

Ünlü şarkıcı Seren Serengil;  “Göndermeyin dememe rağmen geldi. O gün zaten yüzüme de vurdu, itekledi de, her şeyi yaptı. O darp sizin düşündüğünüz gibi sert bir darp değildi. Havlularla yüzüme vurdu, itekledi, duvara çarptım. Çok büyük küfürler etti. Annemi aradı tehdit etti. Beni tehdit etti. Yani bu da bir şiddettir. Kötü bir laf da şiddettir. Hamileyim, riskli bir hamileliğim var ve tansiyon hastasıyım. Benim tansiyonumun çıkacağını ve böyle bir durumda çocuğumu kaybedeceğimi bile bile yaptı. O yüzden şikayet ettim. Ben bir daha anne de olamayabilirim” diyerek açıklamasını tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler