Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Çeşme Kaçamağı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Çeşme Kaçamağı

Bu yıl aşk hayatı dolu dizgin giderken, ne yaptığı hep merak edilen ünlüler başında geliyor Acun Ilıcalı. 2018 yılı onun için bir hayli hareketli geçsede o şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor. Acun ılıcalı, Çeşme kaçamağını kiminle yaptı? Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

Acun Ilıcalı’dan Çeşme Kaçamağı

Fenerbahçe futbol takımının Alman asıllı topcusu Max Kruse, milli takım maçları seebiyle lig’de verilen arada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile beraber Çeşme Alaçatı’ya gitti. Yetenekli genç oyuncu Max Kruse’un ayrıca Alaçatı’yı çok beğendiği ve oradan kendine ev satın almak istediği de öğrenildi.

Sabah gazetesinin özel haberine göre ünlü yıldıza Alaçatı’da Acun Ilıcalı ve dostları karşıladı. Alaçatı’da ünlü bir restaruant çıkışında magazin haberlerince objektiflere yansıyan Max Kruse, aniden görüntülenince gerginleşti ve yıldız futbolcu Alaçatı’tı çok sevdiğini ve buradan ev satın almak istediği söyledi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Tekneyle Gezip Ayak Tenisi Oynadılar..

Alman futbolcuyu öğle saatlerinde teknesiyle gezdiren Acun Ilıcalı, akşamın da ayak tenisinde rakip olarak seçti. Ayak tenisinde ikişerli biçimde oynanan maçı Acun Medya takımı 5-4 kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler