Ana SayfaÜnlülerDizi Setinde Sakatlanan Itır Esen'den Çarpıcı Açıklamalar!

İlgili Postlar

Dizi Setinde Sakatlanan Itır Esen’den Çarpıcı Açıklamalar!

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Itır Esen geçtiğimiz gün çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir projelerde neden yer almadığını konusuna açıklık getiren Esen, geçmişte yer aldığı bir dizide rol arkadaşı nedeniyle sakatlandığını açıktı. İşte dizi setinde sakatlanan Itır Esen’den çarpıcı açıklamalar!

Itır Esen Ekranlardan Uzak Duruyor…

Yaklaşık 2 buçuk senedir herhangi bir film ya da dizi projesiyle izleyenleriyle buluşmayan Itır Esen, neredeyse dışarıda da hiç görüntülenemiyordu. Bu sene “Annem” filminde yer alana kadar, ünlü oyuncunun uzun süreli sessizliğinin nedenin oyunculuğu bırakması olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bir magazin programına konuk olan Itır Esen sessizliğini bozarak hakkında çıkan iddialara ve kendisi hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi.

Annem Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

“1 Senem Yatakta Geçti”

Ekranlarda olmayışının nedeninin oyunculuğu bırakmakla herhangi bir ilgisi olmadığının altını çizen usta oyuncu, geçtiğimiz senelerde çekilen bir dizinin setinde ağır bir şekilde yaralandığını açıkladı. Ağır geçen tedavi sürecinin ardından yeni bir izleyicisiyle yeniden buluşan ünlü oyuncunun sağlığına hala tam olarak kavuşmamış olması sevenlerini üzdü. 1 sene boyunca yataktan kalkamadığını ve uzun bir dönem tedavi gördüğünü dile getiren Itır Esen’in açıklamaları dehşete düşürdü.

Dizi Setinde Sakatlanan Itır Esen’den Çarpıcı Açıklamalar!

2017 senesinde Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Bir Deli Sevda” dizisinde sevilen oyuncu Itır Esen‘de yer alıyordu. Esen’in zengin bir karakteri canlandırdığı dizide, usta oyuncu rol arkadaşı nedeniyle kaza geçirdi. O oyuncunun kim olduğunu açıklamayan Esen, araç sahnelerinde rol arkadaşıyla ilgili daha öncesinde set ekibini uyardığını vurgulayarak “Bu arkadaş çok iyi araç kullanmayı bilmiyor değiştirelim” ricasında bulunduğunu ancak bu ricanın dikkate alınmadığını açıkladı.

Bunun ardından çekilen son bölümde rol arkadaşının aracı çok hızlı kullanıp hakimiyeti kaybetmesiyle kaza yapması üzerine Itır Esen ağır yaralandı. Beline çiviler takılan Esen, yaraları iyileştikten sonra 5 gün daha o halde çalışmak zorunda kaldı. Yaşanan durumun ardından şikayetlerle ilgili olarak yapım sahibinden “Ben böyle bir şey duymadım.” açıklaması alan Esen 2 senedir tedaviyle uğraştığını ve belinde hala 16 çivi bulunduğunu açıkladı.

Itır Esen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler