Ana SayfaDizilerAfili Aşk 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ceyda'nın Yeni Oyunu Kötü...

İlgili Postlar

Afili Aşk 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ceyda’nın Yeni Oyunu Kötü Bitiyor!

Kanal D ekranlarının Çarşamba günleri soluksuz izlenen dizisi Afili Aşk 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem, Muammer hocanın Ayşe’ye asılması konusunda haklı çıkıyor. Ders çalışırken Muammer hoca Ayşe’nin elini tutuyor ve bunu kameradan Kerem görüyor. Doğruca gidip Muammer hocası dövüyor. Önemli bir iş toplantısı için görüşmeye gitmek üzereyken Polisler Kerem’i tutuklamak için geliyor. Ceyda’nın yeni oyunu kötü bitiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ceyda’nın Yeni Oyunu Kötü Bitiyor!

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hülya, Kerem ile Ayşe’nin odasındaki koltukların yüzlerini değişime gönderir. İkili mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kalırlar. Kerem, Ayşe’yi kıskandığını fark eder ve Volkan’ı arayıp kara kutuyu açmaya karar verirler. Kara kutuyu açıp yıllar önce çektikleri aşk yok videosunu izleyip, hayatlarını eskisi gibi devam etmeye karar verirler. Ama bunu ne Kerem ne de Volkan becerebilir.

AFİLİ AŞK 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gonca, tıpkı Volkan’ın kızlara davrandığı gibi ona davranır ve ne zaman canı isterse o zaman Volkan’la görüşür. Volkan, çoktan ipleri Gonca’ya vermiştir. Kerem ise Ayşe’yi Muammer hocadan kıskanmaya devam eder ve onlar ders çalışırken gözleri üzerilerinde olur. Muhsin beye yurt dışından büyük bir şirketten ortaklık teklifi gelir. Acil toplantı yapıp bu teklifi ret edeceğini söyler. Kerem ise babasına bunun iyi bir fikir olacağını yurt dışına açılacaklarını söyler. Muhsin, Ayşe’yi çağırıp Kerem’in bu işlerin üstesinden gelip gelemeyeceğini sorar. Ayşe’de Kerem’in iyi bir iş adamı olduğunu onun fikrini bir daha dinlemesini ister. Muhsin bey oğlunun fikirleri aklına yatar ve toplantı gerçekleşir.

Muammer hoca Ayşe’ye ders anlatırken onun elinden tutar. Ayşe ise neye uğradığını anlayamayıp onu kovar. Kerem, Ayşe’nin halinden bir şeylerin ters gittiğini anlayıp, ders çalıştıkları odanın kamera kayıtlarını izleyip Muammer hocanın Ayşe’ye asıldığını görür. Kerem, gidip hocayı döver ve rahatlamış bir şekilde ofise döner. Ceyda, bu olayı öğrenip hocanın yanına gidip onların gerçek evli olmadıklarını Kerem’den şikayetçi olmasını söyler. Kerem, büyük gün için şirkete gitmeye hazırlanırken polisler gelir ve Muammer hocanın 5 gün rapor alıp Kerem’den şikayetçi olduğunu söyler. O sırada Hülya’da perde ölçüsü alırken tabureden aşağı düşer. Muhsin beyin bu olanlar karşısından kalbi sıkışır.

Afili Aşk 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kerem’in Kıskançlıktan Beyni Yanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler