Ana SayfaDizilerAfili Aşk 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kerem'in Kıskançlıktan Beyni Yanıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kerem’in Kıskançlıktan Beyni Yanıyor!

Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ancak büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran, kış sezonunda da devam edeceği tahmin edilen Afili aşk 12. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Muammer hoca, Ayşe’nin elini tutuyor. Ayşe’nin halinden bir şeyler olduğunu anlayan Kerem kamera kayıtlarına bakıyor ve Muammer hocanın Ayşe’nin elini tuttuğunu görüyor. Bunu gören Kerem’in kıskançlıktan beyni yanıyor ve soluğu hocanın evinin kapısında alıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’in Kıskançlıktan Beyni Yanıyor!

Afili Aşk 12. bölüm 2. fragmanından sonra yeni bölüm ön izleme de yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; Kerem, kendi içinde kavga ediyor. Ayşe’ye aşık olduğunu kendine itiraf ediyor. Bir taraftan da kabul etmiyor. Çareyi Volkan’a gidip kara kutuyu açmakta buluyor.

İşte Afili Aşk 12. bölüm ön izleme…

https://youtu.be/bDfBwvwE6do

AFİLİ AŞK 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Kerem’den sürekli kendisini düşündüğü itirafını duyunca direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaca çarpar. Ayşe, Kerem’i baygın görüp başında çırpınırken o ise numara yapar. Kerem, hiç bir şeyi olmamasına rağmen ayağını sargıya aldırır. Melahat, damadına geçmiş olsun dilemek için Ayşe’yi arayıp oraya gelmek istediklerini söyler. Ama Yelda’nın onların gelmesini istemediğini kulaklarıyla duyunca gitmekten vazgeçip, ertesi gün bir piknik düzenlerler. Erkut, Ayşe’yle Kerem’i davet etmek için evlerine gider. Ayşe, piknik yapmayı çok özlediğini geleceğini söyleyince Kerem’de onunla gelmek ister. Muhsin bey’de isteyince Yelda mecbur kalır pikniğe gitmeye.

Kerem piknik alanında Muammer hocayı görünce, onu Ayşe’nin çağırdığını zanneder. Hocanın yanında bir kız görünce de sevgilisi zanneder ve rahatlar. Ancak o kızın kız kardeşi olduğunu öğrenince yine bozulur.Volkan’la Gonca samimiyeti ilerletir ve birlikte olurlar. Volkan, sabah uyandığında onu nasıl göndereceğini düşünürken Gonca’nın geceden evden ayrıldığını öğrenince rahatlar. Ayşe, şampuan reklamı için teklif alır.

Kerem, Ayşe’nin reklam filminde oynamasını istemez hatta işi yokuşa sürer, Ayşe, Kerem’in inadına teklifi kabul eder. Reklam işini Ceyda’nın ayarladığından habersiz, Kerem ile Ayşe sete giderler. Kerem, sette atölyeyi basan eski sevgilisini görünce saklanmaya başlar. Ayşe, kızı nereden tanıdığını sorduğunda, kız konuşmaya başlar ve Ayşe küçük düştüğünü hissederek yüzüğünü çıkarıp çantasına koyar.

Afili Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muammer Ayşe’nin Elini Tutunca Olanlar Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler