Ana SayfaDizilerVuslat Dizisinin 2. Sezon Tanıtımı Kafaları Karıştırdı!

İlgili Postlar

Vuslat Dizisinin 2. Sezon Tanıtımı Kafaları Karıştırdı!

TRT 1 ekranlarında geçen sezon ekranlara gelen ve ilginç hikayesiyle aynı zamanda usta oyuncu kadrosuyla büyük bir beğeni ile izlenen Vuslat dizisinin 2. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. 20. bölümüyle sezon finali yapan ve izleyicilerin aklında bir çok soru işareti ile veda eden Vuslat dizisi 21. yeni bölümü ile ekranlara gelmek için gün sayıyor. Vuslat dizisinin 2. sezon tanıtımı kafaları karıştırdı.

Pazartesi Dizileri 2019

Vuslat Dizisinin 2. Sezon Tanıtımı Kafaları Karıştırdı!

Vuslat dizisinin 2. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Aziz, karanlıkta tek başına büyük bir boşluğa düşüyor. Dipsiz bir kuyu gibi görünen karanlıkta, beyaz elbiseleriyle Feride’yi görüyor. Ancak Feride, onun gözünde küçülerek uzaklaşıyor.

İşte Vuslat 2. sezon ilk tanıtım videosu…

VUSLAT 20. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Feride’yi ararayarak annesinin fenalaştığını ve hastaneye götürdüklerini söyler. Aziz, Feride’yi hastaneye yetiştirir. Ceylan, Kerem’e annesine ve babasına neden kendisiyle ciddi düşündüğünü söylediğini sorar. O da onu kurtarmak için öyle söylediğini, ‘git başka yere tezgah aç’ der. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip eder ve orada onun fenalaştığını görür ve  hastaneye yetiştirir.Perihan, Aziz’i arayıp babasını mezarlıkta bulduğunu söyler.

Aziz, kimin mezarına gittiğini sorar. Oda  bilmediğini söyler. Aziz, artık annesine Feride ile evleneceğini söyler. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyar ve sinirle evden çıkar.Hasibe, oğlunun arkasından ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırır. Faik ise, Ceylan’ın bir daha dışarı çıkmasını yasaklar. Hasibe, Feride’ye dönüp, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini söyler. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrendikten sonra yanına gider ve ona acınacak durumda olduğunu söyler.

Aziz, çıktıktan sonra Nehir, Feride’yi tek parça bulabilirsen’ evlenirsin der.Defile günü geldiğinde, Perihan ile Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alır. Mankenler geçiş yaptıktan sonra, Feride sahneye davet edilir. O sırada kendisine gelen içecekten bir yudum aldıktan sonra içeceği Aziz’e verir ve sahneye çıkar. Feride, fenalaşır ama belli etmemeye çalışır. Daha sonra konuşma yapmak için Aziz sahneye davet edilir. Aziz, konuşmasını yaparken elindeki içecektan içer. Perihan ve Nehir, olanları dehşetle izler.

 Vuslat Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler