Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Dizisinin 14. Sezon Afişi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Dizisinin 14. Sezon Afişi Yayınlandı!

Arka Sokaklar 13 sezondur aralıksız Kanal D ekranlarında en çok izlenen diziler arasında yer almaya devam ediyor. Dizi 521. bölümüyle 13. sezon finali yaparak veda etmişti. 14. sezon için hazırlıklarını tamamlayan dizi yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Arka Sokaklar dizisinin 14. sezon afişi yayınlandı. Peki dizi 522. bölümüyle ne zaman ekranlara gelecek? Detaylar haberimizde.

Cuma Dizileri 2019

Arka Sokaklar Dizisinin 14. Sezon Afişi Yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisi 14. yeni sezonuyla 13 Eylül cuma günü merakla beklenen 522. bölümüyle ekranlara gelecek. Ekranlara geldiği günden beri büyük bir beğeniyle izlenen Türk televizyonları tarihinde en uzunlu dizisi unvanını almayı başaran Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da her bölümüyle izleyenlerini ekranlara kilitleyecek yeni konular ve bölümlerle ekranlara gelecek.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNE YENİ SEZONDA KİMLER KATILDI?

Arka Sokaklar dizisi güçlü oyuncu kadrosuna 14. yeni sezonunda yeni oyuncular dahil etti. Her bölümünde, bir sorumluluk projesi gibi ülkemizin kanayan yaralarına parmak basan ve bunu çok güzel yapan dizinin uzun yıllardır izlenmesinin en önemli sebeplerinden birinin de bu olduğu biliniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan efsane dizi Arka Sokaklar dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu.

dizinin 14. sezonunda yer alacak yeni oyuncular Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü oldu. Arka Sokaklar dizisinin 14. sezon afişinde de yer alan bu iki yeni oyuncunun hangi karakterlere hayat vereceği şimdiden merak konusu oldu. Arka Sokaklar 14. yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi geliyor. Erler Film’in yaptığı ve yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz’un yaptığı Arka Sokaklar 14. yeni sezon bölümüyle 13 Eylül cuma günü Kanal D ekranlarında yerini alacak.

İşte Arka Sokaklar 14. yeni sezon ilk fragmanı…

https://youtu.be/Ku315kdI42g

DİZİNİN BAŞROLLERİ DEĞİŞMEDİ!

Yıllardır büyük bir ilgiyle izlenen efsane dizi Arka Sokaklar’in 14. yeni sezonunda başrol oyuncuları, Zafer Ergin ‘Rıza Baba’, Şevket Çoruh ‘Mesut Komiser’, Özgür Ozan ‘Hüsnü Komiser’, İlker İnanoğlu ‘Engin Kimiser’, Oya Okar ‘Selin’, Alp Korkmaz ‘Ali’, Ozan Çobanoğlu ‘Hakan’ Merve Oflaz ‘Bahar’, Nazlı Tosunoğlu ‘Nazike’ karakterleriyle yeni sezonda da aynı kadroda yer alacak.

Arka Sokaklar Dizisi Nasıl 13 Yıldır Zirvede Yer Almayı Başarıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler