Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye 2. Sezonun İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye 2. Sezonun İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışma programı Masterchef Türkiye 2. sezon 8. bölümüyle ekranlara geldi. Masterchef’in yayınlanan son bölümünde 2. sezonun ilk yarışmacısı elendi. Yüzlerce kişi arasından seçilip son 42 kişi arasından 14 yarışmacı arasına girmeyi başaran bir yarışmacının Masterchef hayali sona erdi. Peki Masterchef Türkiye 2. sezonun ilk elenen yarışmacısı kim oldu?

 İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Türkiye 2. Sezonun İlk Elenen Yarışmacısı!

Masterchef Türkiye programının dünkü bölümünde iki yarışmacı eleme potasına düşmüştü. Yarışmanın bugünkü bölümünde ise yine dokunulmazlık oyunları oynandı ve bir yarışmacı dokunulmazlık alıp eleme adayı olarak 3. yarışmacıyı belirledi. Elemeye kalacak 4. yarışmacı ise takım arkadaşlarının verdiği oyla belirlendi. Dünkü bölümde Eda ile Ekin eleme adaylarıydı. Bugün ki bölümde ise Onur ile Mustafa eleme potasına düştü ve 4 yarışmacı, Somer şefin yaptığı yemeğin en yakınını yapmak için ter döktüler.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Masterchef ekibi bugünkü eleme bölümündeki son dokunulmazlık oyununda Darülaceze de oynadılar. Mavi ve Kırmızı takım Darülacezedeki yaşlıların ellerini öpüp menülerini yapmak üzere yerlerini aldılar. Takımlar, Ala Zahman çorbası, Dalyan köfte, Şehriye pilavı, Salata ve Muhallebili kadayıf menüsünü en iyi yapıp dokunulmazlık almak için yarıştılar. Yaşlılar takımların yemeklerini yeyip puanlarını verdiler. Mavi takımın yemekleri daha çok beğenildiği için dokunulmazlığı almaya hak kazandı.

Şefler, Kırmızı takımdan Talaş böreği istedi ve en iyi böreği yapan yarışmacıya dokunulmazlık verdi. Talaş böreğini en iyi yapıp dokunulmazlığı alan yarışmacı Cemre oldu. Cemre, 3. eleme adayını Onur olarak belirledi. Bunu belirlerken Strateji yapmadığını Talaş böreğini iyi yapamadığı için Onur’u seçtiğini söyledi. 4. eleme potasına düşecek yarışmacıyı belirlemek üzere diğer yarışmacılar bir birlerine oy verdiler. Yarışmadan gitmesi için en çok oy alan yarışmacı ise Mustafa oldu.

MASTERCHEF HAYALİNE VEDA EDEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Ekin, Eda, Mustafa ve Onur son eleme yemeği yaptılar. Somer şef, kendisinin 15 dakikada yaptığı yemeği yarışmacılara tattırıp en yakın yemeği yapmalarını istedi. Somer şefin yemeğine en yakın yemeği Ekin yaparak elenmekten kurtuldu. İkinci en yakın yemeği ise Mustafa yaptı. Eleme adayı olarak Eda ile Onur kaldı ve elenen yarışmacı Onur Dursun oldu.

Masterchef Türkiye 2. Sezonun İlk Elenen Yarışmacısı

Masterchef Türkiye’de İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler