Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Selin'in Masum Olduğuna...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Selin’in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 12. yeni bölümüyle 6 Eylül cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alara sonunda Demir’le Selin’in aralarını bozmayı başarıyor. Ancak, Demir ona da tepki gösterip aralarındaki anlaşmayı bitirip hesabı kapatıyor. Selin, Demir’in kendisinden uzak durmasına, Alara’nın kendisini aşağılamasına dayanamayıp yataklara düşüyor. Demir Selin’in masum olduğuna inanacak mı?

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Her Yerde Sen 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, arkadaşlarına Demir’i çok sevdiğini itiraf ediyor. Alara ise Selin’in önüne geçip ona patronunu avlamaya çalışan sıradan bir çalışan olduğunu söyler. Demir’e yaklaşmaya çalışan Alara’ya Demir, anlaşmanın bittiğini, hesabın kapandığını söyleyip onu evden kovar. Selin’i baygın halde bulan Demir onu duşun altında kendisine getirmeye çalışır.

İşte Her Yerde Sen 12. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Burak, Selin’le Demir’i öpüşürken görür ancak görmemiş gibi davranıp birlikte otele dönerler. Ertesi gün dönmek için hazırlanırken, Merve’yle Bora’nın evli olduğu ortaya çıkar. Demir, bu duruma şaşırır ve bunun bir karşılığı olacağını şirkette görüşeceğini söyler. Azmiye, Demir’in sakinleşmesi için Yıldırım’la toplantı ayarlar ve ikili toplantıdan sonra şirkete dönmeyip birlikte vakit geçirirler.

Demir, Selin’le güzel güzel konuşurken Demir ağzından yapmaması gereken şeyi yaptığını ima edince Selin bozulur ve odasına çıkıp ağlar. Demir, Vedat’ın yanına gidip olanları ona anlatır. Vedat’da ondan Selin gönlünü almasını tavsiye eder. Selin, sabah uyandığında kapısının önünde tahta kutulara yazılmış bir mesajla karşılaşır. Mesajda, tek pişmanlığının onu daha önce öpmemiş olması yazar. Şirketin kapısının önünde karşılaşan ikili el ele tutuşur ve mutlu bir şekilde iş yerine girerler.

Selin, koşarak arkadaşlarının yanına gider ve Demir’in aşk yasağını kesin kaldıracağını söyler. Ama Alara Demir’in yanına gider ve Selin’in onunla aynı evde yaşadığını herkese söylediğini anlatır. Demir, Merve’yi yanına çağırıp kendisinden neler sakladıklarını sorar. Merve ise, Selin’in ilk başta onu istemediğini ve onu yıldırıp şirketten gitmesi için neler yaptığını ağzından kaçırır. Tüm personeli toplantı odasına çağıran Demir, duvardaki aşk yasağı fotoğrafını kaldırıp, içeriden daha büyüğünü getirip asar. Merve ile Bora’ya ise ikisinden birinin eşyalarını toplamasını söyler.

 Her Yerde Sen 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Gururu Kırılan Selin İntihar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler