Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali'den Sevda'ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali’den Sevda’ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

Atv ekranlarının en iddialı dizilerinden Kimse Bilmez 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali ile Pilot, Takacı’nın ölümüyle düğüne geri dönerler. Tuğçe, annesinin sevgilisinden dayak yediğini görünce bıçakla adamın üzerine yürür. Ancak adam Tuğçe’ye tecavüz etmeye çalışırken Pilot onu kurtarır ve adamı öldürür. Ali Sevda’nın UyGar’ın ajansında çalışmasına izin vermez. Ancak Uygar onu kandırır ve Sevda Ali’den gizli çekimlere gider. Dizinin 13. yeni bölüm tanıtımında, Ali’den Sevda’ya büyük bir itiraf ve teklif geliyor.

Salı Dizileri 2019

Ali’den Sevda’ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

Kimse Bilmez 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Uygar, Tuğçe’yle iş birliği yapıp, aynı otel odasında ikisini Ali’nin görmesini sağladıktan sonra Sevda, valizini alıp gitmeye çalışıyor. Ancak Ali, bitemeyeceğini ve onu sevdiğini itiraf eder. Artık çok geç olduğunu ve onsuz yapamayacağını söyleyip Sevda’ya evlenme teklif ediyor.

İşte Kimse Bilmez 13. bölüm fragmanı…

KİMSE BİLMEZ 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali ile Pilot, Takacı’nın kendilerini tuttuğu yerden kurtulurlar. Takacı artık ölmüştü ve Vedat’ı da alıp düğüne tekrar dönerler. Sevda, Ali’yi görünce mutlu olur. Ancak evde Ali’nin konuşmasıyla üzülür. Ali, Takacı’nın öldüğünü artık bu evlilik oyununu sürdürmek zorunda olmadıklarını söyler. Ama yinede herkes onları evli olarak bildiği için Uygar’ın yanındaki işinden ayrılmasını ister. Sevda konuşmak için Uygar’ın yanına gittiğinde, kapıda tazminatlarını alamayan işçilerin isyanıyla karşılaşır.

Uygar, defiledeki silahlı saldırının ajansa büyük zarar verdiğini o yüzden şirketi kapatmak zorunda olduğunu söyler. Ancak, yeni bir iş olduğunu onu yaparlarsa işçilerin tazminatlarını verebileceğini söyler. Sevda’da Ali’nin haberi olmamak kaydıyla işi kabul eder. Pilot, kendisini ve Vedat’ı polisler aradığı için iş yerini bir kaç gün açamaz. Duygu ise onu merak edip arar hatta görüşmek ister. Duygu, Pilot’la buluşmak için bindiği taksinin şoförü olarak onu görünce şaşırır. Pilot’la bir yerde oturup konuşan Duygu onun yanında mutlu olduğunu arkadaşça görüşebileceklerini söyler.

Duygu, eczanenin nöbetini Pilot’la birlikte yapmak ister. Ama polisler gelip karşı dükkanın sahibi Süleyman’ı aradıklarını söylerler. Duygu şaşkınlık içerisinde kalır ama yinede onu ele vermez. Sevda, babasının hasta olduğunu söyleyip evden çıkar ve çekimlere gider. Uygar’la Tuğçe planlarını gerçekleştirmek için çekimi uzatırlar. Ali, Sevda’nın babasının yanında olmadığını öğrenir. Çekim yapılan otele gider. Uygar planladığı gibi Sevda, banyoya girdiğinde onun odasına girip Ali’yi bekler. Sevda’nın odasının kapısını Uygar açar ve Sevda içeriden bornozla çıkar.

Kimse Bilmez 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Pilot’un Ölüm Emri Veriliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler