Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Pilot'un Ölüm Emri...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali İle Pilot’un Ölüm Emri Veriliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez’in 12. yeni bölümü 3 eylül salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Takacı’nın eline düşen Ali ile Pilot kapatıldıkları yerden kurtulmayı başarırlar. Ancak Ali, Sevda’yı Uygar’la aynı yerde bornozla görür. Ali yıllardır aradığı kardeşinin Pilot olduğunu bilmeden onunla aynı safta yer alır. Karanlık kişiler artık hem Pilot’tan hem de Ali’den kurtulmanın yollarını arar. Ali ile Pilot’un ölüm emri veriliyor.

Salı Dizileri 2019

Ali İle Pilot’un Ölüm Emri Veriliyor!

Kimse Bilmez 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Duygu taksiye biniyor ve şoför olarak Pilot’u görünce şaşırıyor. Uygar, Ali’yi Sevda’dan uzaklaştırmak için yeni tuzaklar kurmaya başlıyor. Onun ajansta çekindiği fotoğrafları yayıp Ali’nin rahatsız olmasını sağlamaya çalışıyor. Bu oyunları kurarken de Sevda’ya düğün hediyesi alıp ondan vazgeçmiş gibi görünüyor. Pilot’la Vedat polis tarafından aranıyor. Pilot’u sormak için polis eczaneye gelince saklanıyor. Duygu, adının Süleyman olduğu Pilot’u polislerden koruyacak mı?

İşte Kimse Bilmez 12. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1167885582434885632

KİMSE BİLMEZ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm mahallelinin içinde Sevda, Ali’yle evlendiğini söyleyince orada olan Tuğçe ve Uygar buna inanmaz. Tuğçe, Sevda’nın annesine arayarak kızının Ali’yle evlendiğini söyler. Ali, bu evlilik yalanını sürdürmekten memnun değildir fakat Sevda, eve gelen ailesine gerçekten evlendiklerini söyler. Uygar, öfkeyle Tuğçe’nin boğazına sarılarak, bunun nasıl olduğunu sorar. Bu arada Ali’ye aşık olan Duygu’da şok olur ve artık Ali’ye dair umutlarını yitirir. Pilot, Duygu’nun morali bozuk yürüdüğünü görünce onun peşinden gider. Duygu, başını Pilot’un omuzuna yaslayıp ağlar.

Pilot, Duygu’dan tam bir yerlere gitme sözü almışken, Pilot’un eski ortamlardan tanıdığı bir kadın önüne geçerek ona samimi davranır. Bunu gören Duygu sinirlenip evine gider. Mahalleli Ali’yle Sevda’ya süpriz düğün organize eder ve Sevda gelinlik, Ali ise damatlık giyer. O sırada Pilot, Vedat’ın Takacı’nın elinde olduğu haberini alınca, Ali’den yardım ister. Ali, düğünü bırakıp Pilot’la Takacı’nın Vedat’ı alıkoyabileceği yere baskın yaparlar. Ama orada ikisi de kapana sıkışmıştır. Takacı duvardaki ekrandan, Sevda’yı ve Vedat’ı gösterip sevdiklerini kurtarmak istiyorlarsa onlardan bir birlerine ateş etmelerini ister.

Kimse Bilmez 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali Sevda’yı Uygar’la Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler