Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi Dizisinin 13. Bölüm Özel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi Dizisinin 13. Bölüm Özel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Bir Aile Hikayesi dizisi geçtiğimiz sezon 9 Mart 2019 cumartesi günü Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenmeye başlamış ve cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelmişti. Dizi 12. son bölümüyle sezon finali yaptıktan sonra izleyiciler 13. yeni bölümü merakla beklemeye başlamıştı. Bir Aile Hikayesi dizisinin 13. bölüm özel tanıtım fragmanı yayınlandı.

Cumartesi Dizileri 2019

Bir Aile Hikayesi Dizisinin Tanıtım Fragmanı!

Bir Aile Hikayesi dizisi 14 Eylül cumartesi günü 13. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Diziyle ilgili pek çok merak edilen şey var. Mahur, babası Şakir’i tam da evleneceği gün yatağının üzerinde hareketsiz yatarken bulmuştu. Şakir, ölecek mi yoksa yaşayacak mı? İzleyiciler Şakir’in yaşamasını istiyor. Öte yandan Cem’in ölmüş olduğu görünüyor. Beste’nin de babasının ölümüne sebep olduğu neden ne? Tüm bu sorular yeni sezonda cevabını bulacak.

İşte Bir Aile Hikayesi 13. bölüm 1. tanıtımı…

https://youtu.be/dwfJyxNjBMQ

 

BİR AİLE HİKAYESİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Mahur’la Müjde, Şakir’i hayata bağlanacağını düşündükleri için söyledikleri bebek yalanına devam ederler. Erdem’le Beste’nin arası düzelir. Erdem, Beste’ye bir köpek alıp ona süpriz yapar ama Beste bundan hoşlanmaz. Erdem’in annesi, Beste’ye, Ceylan ile konuştuğunu onun Erdem’i aldatmadığını, Erdem’in bunları kafasından uydurduğunu söyler. Erdem’in kız kardeşinin manip depresip olduğunu ve bu hastalığı yüzünden intihar edip öldüğünü, hatta bu hastalığın ırsi olduğunu, Erdem’in de kardeşi gibi sorunları olduğunu anlatır.

Beste, Erdem’e annesinin söylediklerini ona anlatınca Erdem, annesinin söylediklerine değil Beste’nin buna inanmış olduğuna kızar. Berk’in hazırlandığı tiyatro oyunu tam başlayacağı sırada, Mahur’dan telefon gelir ve Berk’e ihtiyacı olduğunu söyler. Berk, oyuna çıkamadan hemen Mahur’un yanına koşar. Müjde, Beste ve Berk, kardeşlerinin yanına gidip başından ayrılmazlar.

Şakir’le Behiye’ye Mahur’un evinin bahçesinde kendi aralarında bir düğün organize ederler. Behiye, gelinliğini giyer ve çok duygulanır. Şakir’de damatlığını giyer. Mahur, babasını getirmek için odasına çıkar ve onu yatağının üzerinde hareketsiz yattığını görür. ‘Şimdi değil’ diye bağırmaya başlar. Tüm aile Mahur’un sesini duyunca Şakir’in öldüğünü düşünüp gözyaşlarına boğulurlar.

Bir Aile Hikayesi Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler