Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat'ın Öpücüğüne Suna'dan Karşılık!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat’ın Öpücüğüne Suna’dan Karşılık!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 12. yeni bölümü ile 5 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Nejat, Sunayı Tolga’dan kıskanmaya başlamıştı. Tolga’da Suna’yı Nejat’tan kıskanınca ikili Suna için karşı karşıya gelmişti. Suna, Nejat’ı sakinleştirmeye çalışırken Nejat birden onu öper. Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm fragmanı yayında. Nejat’ın öpücüğüne Suna’dan karşılık geliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat’ın Öpücüğüne Suna’dan Karşılık!

Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat’la Suna öpüştükten sonra onların aralarında bir şeyler olduğunu Hayri, hatta Kayra bile anlar. Suna, Nejat’ın kendisini öptükten sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmasına anlam veremez. Serkan, Nejat’ın Suna’yı kıskandığını yüzüne vurur. Hande, Serkan’a Suna’ya Nejat arasında bir şey olacağına inanmadığını söyler. Serkan’da ona, bunun hayalini kurmaya devam etmesini ama her şeyin olacağına varacağını söyler. Suna ile Nejat ise arabayla yolda kaldıktan sonra yakınlaşırlar ve bu sefer ilk hamle Suna’dan gelir ve Nejat’ı öper.

İşte Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm fragmanı..

 

BENİM TATLI YALANIM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Kayra, annesinin doğum gününü kutlar. Hatta akşam kutlama yapmak ister ama Suna Hande’nin dediği gibi yapar ve evine gider. Nejat, bir türlü kendisini işine veremeyip Suna’yı düşünür. Enise’nin zorlamasıyla Suna, Tolga’yla sahile gider. O sırada Nejat arar ve telefonu da Tolga açında Nejat ikili arasında bir şey olduğundan iyice şüphelenir.Berrin, Suna’nın durgun göründüğünü fark edip Nejat’a da Suna’ya da randevu verip ikiliyi göl kenarından baş başa vakit geçirmeleri için süpriz hazırlar.

Nejat, orada çizimlerini yapar. Onu beklerken uyuya kalan Suna’nın da resmini çizer. Hande, Nejat’ı aradığında Suna’yla beraber olduğunu öğrenince küplere biner. Suna hemen Hande’yle görüşüp Nejat’la oraya gitmesinin kendi planı olmadığını söyler. Nejat, onun Tolga’yla konuştuğunu ve onun görüşmelerini istemediğini zanneder. Hande, Suna’dan Ertesi gün Nejat’ın evde vereceği iş kutlamasında Tolga’yla aralarında bir şeyler olduğunu Nejat’a söylemesini ister. Tolga, Nejat’ın Suna’ya bir şeyler yapmaya zorladığını zanneder.

Nejat, Suna’dan bir önceki akşam evlerine gidip Tolga’yla aralarında bir şey olup olmadığını sorduğunu için ondan özür diler. Suna’da Tolga’yla denemeye karar verdiklerini söylediği sırada Tolga oraya gelir ve Nejat’ın üzerine yürür. Olay çıkında Nejat, Suna’ya gitmesini söyler. Ama Suna, Nejat’ın arkasından eve gidip onun sakinleştiğini görmeden gitmeyeceğini söyleyerek elini tutar. Nejat’da birden Suna’yı dudaklarından öper.

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sonunda Nejat Suna’yı Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler