Ana SayfaÜnlülerAslı Enver'den Tek Taş Yüzüklü Paylaşım!

İlgili Postlar

Aslı Enver’den Tek Taş Yüzüklü Paylaşım!

Murat Boz ve Aslı Enver çifti evlilik iddiaları ile gündemdeydi. İddiaların ardından Aslı Enver’den tek taş yüzük paylaşımı dikkat çekti.

Aslı Enver'den Tek Taş Yüzüklü Paylaşım!

Aslı Enver Kimdir?

İlişkilerinin sorunlu zamanlarını atlatan Evren-Boz çifti yeni iddialarla gündemde. Son olarak evlilik haberleri ile gündeme gelen çift iddiaları yalanlamıştı.

Murat Boz ve Aslı Enver’den Evlilik Açıklaması

Aslı Enver’den Tek Taş Yüzüklü Paylaşım!

Murat Boz ile ilişkilerine 3. kez şans veren Aslı Enver, evlilik iddialarının ardından sessizliğini korumayı sürdürdü.

Sevgilisi Murat Boz’dan ayrı olarak tatile çıkan Enver, paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarının dikkatini çekti. Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntıyı gören hayranları heyecanlandı.

2015 yılında birlikte olmaya başladığı Murat boz ile daha önce iki defa ayrılıp barışan güzel oyuncu ayrılık haberleriyle hayranlarını üzmüştü. Zor günleri atlatan oyuncu çift ilişkilerine mutlulukla devam ediyorlar.

İnstagramdan da paylaşımlarıyla hayranlarının beğenisini kazanan Enver, bu kez paylaştığı yüzüklü fotoğrafı ile hayranlarını etkiledi.

Aslı Enver İnstagram

Yüzük Dikkat Çekti!

Enver’in Kıbrıs tatilinden paylaştığı gün batımı fotoğrafında parmağındaki tek taş yüzük hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Yüzüğü gören sevenleri, evleneceklerini düşünmeye başladı.

Aslı Enver'den Tek Taş Yüzüklü Paylaşım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler