Ana SayfaÜnlülerMurat Boz Ve Aslı Enver'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Murat Boz Ve Aslı Enver’den Evlilik Açıklaması

3 senedir birlikte olan Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin bu yaz evlenecekleri gündeme gelmişti. Çift bu konuyu geçiştirmiş ve sonrasında ise iddialara tepkisiz kalmıştı. Geçtiğimiz gün arkadaşları Eser Yener’in düğününe katılan Murat Boz ve Aslı Enver’den evlilik açıklaması geldi… İşte çiftin evlilik hakkında samimi sözleri;

“Benim Neden Haberim Yok”

Acun Ilıcalı‘nın Murat Boz’un evleneceğini ağzından kaçırmasından sonra ikilinin 10 Mayıs’ta düğünü olduğu iddia edilmiş ve ardından Murat Boz ise kendisine sorulan evlilik sorularına karşı “Benim neden haberim yok” yanıtını vermişti. Henüz evlenmeyeceklerini açıklayan Boz’un evlilik tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Eser Yenerler’i Yalnız Bırakmadılar

Aslı Enver ve Murat Boz çifti geçtiğimiz gün, Berfu Yılız ve Eser Yenerler’in düğününe katıldı. Yakında baba olacak olan dostlarını yalnız bırakmayan çift birbirlerine uyumlarıyla oldukça dikkat çekti. Düğünde en çok dikkat çeken durumlardan biri ise, Murat Boz’un sahne alması oldu. Ardından ikilinin evlilik hakkında samimi açıklamalar yapması ise sevenlerin yüzünü güldürdü.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz Ve Aslı Enver’den Evlilik Açıklaması

Bu konu hakkında uzun süre yorum yapmayan çift bomba haberi arkadaşları Eser Yener’in düğününde açıkladı. Şuan çok mutlu olduklarını ve iki ay boyunca işlerinden konuşmak istemediklerini dile getiren Aslı Enver ve Murat Boz çifti, “Düğün planı yakın mı?” sorusuna da “İnşallah yakında olacak.” yanıtını vererek, bu yaz evlenecekleri yönündeki iddiaları güçlendirmiş oldular.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler