Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye'de İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye’de İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 2. sezon 7. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde ilk kaptan belirlenmiş ve takımlar oluşturulmuştu. Masterchef Türkiye’nin son bölümünde takımlar 2. dokunulmazlık için yarıştılar. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu ve Masterchef Türkiye’de ilk eleme adayları belli oldu. 3 eylül salı günü yayınlanacak bölümde ise 1 yarışmacı Masterchef’e veda edecek.

 İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Türkiye’de İlk Eleme Adayları!

İkinci dokunulmazlık oyununda yapılacak menüyü Danilo belirledi ve İtalyan mutfağından yemekler seçti. İtalyan çorbası, makarna, salata ve tremusu yapacak yarışmacılar mutfakta hünerlerini gösterdiler. Şefler verdikleri zaman içerisinde yemeklerini yetiştirip en güzel yapan takıma dokunulmazlık verdi. Suna’nın takımı tüm yemekleri güzel yapmasına rağmen tremusu tatlısını plastik tepside şeflere sunmasına şefler tepki gösterdi ve mavi takım dokunulmazlığı alamadı. Dokunulmazlık kırmızı takımın oldu.

KIRMIZI TAKIMDAN KİMLER ELEME ADAYLARI OLDU?

Suna’nın inatla tatlıyı tepside sunmak istemesine takımdaki yarışmacılar isyan etti. O kadar emek verip en güzel şekilde yaptıkları tatlının tadına şefler bakmadı bile. Eleme yarışında, yarışmacıların yapacağı yemek Pastırmaya sarılmış Levrek oldu. Mehmet şef kendi elleriyle yaptığı yemeğe en yakın yapan yarışmacıya dokunulmazlık vereceği için yarışmacılara yemeği tatmalarını istedi.

Tüm yarışmacılar Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için ter döktüler. Şefin tabağına en yakın tabak hazırlayıp dokunulmazlığı almaya hak kazanan Suna oldu. Suna, dokunulmazlığı aldıktan sonra eleme potasına girecek 2 yarışmacıdan birini kendisi seçmesi gerekiyordu ve Ekin’in ismini vererek ilk eleme adayını belirledi. Diğer yarışmacılar en zayıf gördükleri veya rakip gördükleri ikişer adaya oy verip yarın ki bölümde eleme heyecanı yaşayacak 2.  adayı belirlediler.

Masterchef Türkiye'de İlk Eleme Adayları

Kırmızı takım yarışmacılarından 6 oy alarak 2. eleme adayı olarak Eda seçildi. Eda, yarınki bölümde Ekin ile yarışacak ve bu iki adaydan birinin Masterchef Türkiye hayali bitecek. Eda arkadaşlarının kendisini üzülerek seçmesinden sonra yarışmaya veda eder gibi konuştu. Şefler ise Eda’ya yarınki bölümde neler olacağının belli olmayacağını karamsar olmamasını ve belki de Masterchef’e veda etmeyeceğini söylediler.

Masterchef Türkiye'de İlk Eleme Adayları

Masterchef Türkiye’nin İlk Kaptanı Belli Oldu! İlk Yarışı Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler