Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye'nin İlk Kaptanı Belli Oldu! İlk Yarışı Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye’nin İlk Kaptanı Belli Oldu! İlk Yarışı Hangi Takım Kazandı?

Tv8 ekranlarında geçen sene ilk sezonuyla ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran yemek yarışma programı Masterchef Türkiye bu senede yeni yarışmacılarını belirleyip ilk kaptanlık yarışı için ekranlara geldi. 14 yarışmacı ilk kaptanlığı almak için yemeklerini yaptılar. Şefler, en beğendikleri üç yarışmacının yemekleri arasından en iyi yemeği yapan yarışmacıyı Masterchef 2. sezonunun ilk takım kaptanı olarak belirledi. Takımlar belirlendi ve 7 şer kişiden oluşan yarışmacılar yarıştılar. İlk yarışı hangi takım kazandı?

İlk Yarışı Hangi Takım Kazandı?

42 kişi arasından seçilen 14 yarışmacı 2. sezonun ilk kaptanı olmak için ter döktüler. Yarışmacılar verilen malzemelerle marifetlerini gösterdiler. Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef en çok beğendikleri birer yarışmacı seçtiler ve bu sefer bu üç yemek arasından seçim yaptılar. Ortak kararları Masterchef Suna yönünde oldu ve Suna Masterchef Türkiye 2. sezonunun ilk takım kaptanı olma hakkını kazandı.

Suna mavi takımın kaptanı oldu.

İlk Yarışı Hangi Takım Kazandı

İLK DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM ALDI?

Mavi takım kaptanı Suna, kırmızı takım kaptanını zayıf olduğunu düşündüğü için Onur’u seçti. Yedişer yarışmacı seçtikten sonra mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım belirlendi. Bu yarışta hangi takım kazanırsa dokunulmazlığı alacak ve pazartesi günü yarılacak yarışta elenen takım arasından iki kişi belirlenip bir yarışmacı salı günü Masterchef hayaline veda edecek.

Mehmet şef, her iki takım belirlendikten sonra Masterclas menüsünü açıkladı ve esnaf lokantalarında en çok yenilen yemeklerden bir menü hazırlayıp takımlardan yapmalarını istedi. Takımlar yemeklerini yaptılar ancak yarışmacıların bazı yemekleri yapamamaları ve Türk mutfağını bilmedikleri için Mehmet şef çok sinirlendi. Özellikle baklalı çorbayı iki takımda iyi yapamadı. Daha önce hiç bu çorbayı hiç duymadığını söyleyen Cemre ile Mehmet şef arasında tartışma yaşandı.

Şeflerle yarışmacılar arasında bir de komposto yüzünden tartışma yaşandı. Önlerine çilekli komposto gelince şefler çıldırdı. Hiç bir esnaf lokantasında çilekli kompostonun olmayacağını söyleyip yarışmacıları ve takım kaptanlarını Türk mutfağı konusunda uyardılar. Diğer takımdan yemekleri daha iyi olan mavi takım ilk dokunulmazlığını aldı. Bu akşam kırmızı takım yarışacak ve iki yarışmacı eleme potasına düşecek. Salı günü yapılacak programda ise bir yarışmacı elenecek.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler