Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 10. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 10. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Geçtiğimiz sezon ilk bölümüyle 1 nisan tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Zalim İstanbul, izleyicilerinden tam not alarak ilk sezona 9. bölümüyle veda etti. Dizi sezon finalinde bir çok soru işareti ile izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Dizinin yeni bölümlerinde tüm bu soruların cevabı bulunacak. Zalim İstanbul 10. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Pazartesi Dizileri 2019

Zalim İstanbul 10. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Zalim İstanbul 9 Eylül pazartesi günü saat 20:00’da 10. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin 10. bölümünde; Agah, yeğeni Nedim’i kaçıran Cemre’yi bulmak için ant içiyor. Cemre’yle Nedim konağa dönüyorlar. Ancak Nedim’in yürüyerek gelmesi herkesi şok ediyor. Agah’ın ise sevinçten gözleri parlıyor.

İşte Zalim İstanbul 10. bölüm yeni fragmanı…

https://youtu.be/Tc-QatTzsxQ

 

ZALİM İSTANBUL 9. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Seher, Ceren’in  hamile olduğunu öğrenir. Agah, Şeniz’in onları bu yüzden apar topar evlendirdiğini söyler. Cemre, Ceren’e çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunda ise Seher Ceren’e nasıl böyle bir şeyi yakıştırdığı için Cemre’ye tokat atar. Bu arada Cenk, Ceren’in karnındaki bebeğin babasının kendisi olduğunu öğrenir.

Ceren, hastaneden çıkarılıp eve döndüğünde ise kendisini ablasının aşağılaması yüzünden bıçakladığını söyler. Bunu hem ablasını Cenk’ten kıskandığı için, hem de Şeniz’in bunu istediği için söyler. Şeniz, bir an önce Cemre’yi Nedim’den uzaklaştırmak ister. Çünki Şeniz  Agah’ı yıllar önce abisi ile aldattığının görgü şahidi Nedim’in iyileşmesini istemez.

Agah,  Nedim’in odasına büyük bir yatak alır ama Ceren, Nedim’le yatmaz onu sandalyeye bağlayıp kendisi yatakta yatar. Cemre telefonu olmadığı için babaannesinin telefonundan Yonca’yı aramak zorunda kalmıştır. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için aradığında telefonu Ceren açar ve Şeniz’de yanındadır. Yonca, iğnenin içinde yabancı zehirle madde bulduğunu söyler. Şeniz, Yonca’yı korkutup eve getirir ve Agah’da Cemre’yi çağırır. Yonca, Şeniz’in tehdidiyle Cemre’nin tahlil sonuçlarını oynamasını istediğini söyler.

Bunu duyan Agah Cemre’yi evden kovar ve bir daha Nedim’in yanına yaklaştırmaz. Cemre’yi bir odaya hapis edip üstünden kilitlerler. Babaanne torununa düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bularak Nedim’in yanına gider. Ama bileklerindeki yaraları görünce onu da alarak evden kaçar. Bu arada Cenk, düğünde mikrofonu alıp davetlilere bir açıklama yapacağını söyler.

Zalim İstanbul Yeni Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı! Nedim’in Dönüşü Muhteşem Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler