Ana SayfaDizilerCanevim 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ceylan'la Taylan Baş Başa Tatil Yapıyor!

İlgili Postlar

Canevim 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ceylan’la Taylan Baş Başa Tatil Yapıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ömer, Taylan’a silahı doğrulttuğunda Ceylan’ın Taylan’ın önüne durur. Ömer, Ceylan’ın kendisini istemediği gerçeğiyle bir kere daha yüzleşince arabasıyla kaza yapar. Ceylan, hastanede Ömer’in başından bir an olsun ayrılmaz. Ömer’in babalık testi yapılır. Ancak, Taylan teste müdahale eder. Ceylan, Taylan beylerde bir kaç gün kalmak ister. Dizinin yeni fragmanı geldi. Ceylan’la Taylan baş başa tatil yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan’la Taylan Baş Başa Tatil Yapıyor!

Canevim 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceylan, Ömer’in babalık testinin pozitif çıkmasından sonra ondan tamamen ümidini keser. Taylan, Ceylan’ın kafasını dinlemesi için onu alıp uzaklaştırıyor. İkili ormanda bisiklet sürüp güzel vakit geçiriyor. Ceylan. şimdiden Ömer’i unutmuş gibi görünüyor.

İşte Canevim 14. bölüm fragmanı…

CANEVİM 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer kaza geçirir ve hemen ameliyata alınır. Ceylan, Ömer’in kaza yaptığını duyunca Taylan onu hastaneye götürür. Hatta Ömer’e kan lazım olur ve Taylan kan verir. Ceylan’ın hastanede Ömer için gözyaşı döktüğünü gören Taylan yıkılır. Babalık testinin yapılacağını duyunca hastane çalışanlarından birini ayarlayıp, Ömer’in kanıyla Fikret’in kanıyla değiştirilmesini sağlar. Melis ise hastaneden başka birini ayarlayıp testin doğru çıkması için uğraşır ancak test pozitif çıkar.

Ceylan, testi alarak Ömer’in karşısında açar ve sonucun pozitif olduğunu görünce Ömer’i evden kovar. Bu sırada Kristina kaçar ama Ömer onu bulur. Artık Ömer’e hacı annesi de inanmaz. Ona Ceylan’ı unutmasını söyler. Ömer bu işin içinde iş olduğunun farkında olduğu için hastaneye gider. Hastaneden bu testlerle kimin oynamış olduğunu bulur. Adam Ömer’i görünce kaçmaya başlar. Ömer, adamı yakalar ve her şeyi Taylan’ın yaptırdığını öğrenir.

Elvan’ı arayan adamlar bulur ve bir arabaya bindirip kaçırırlar. Ceylan, yıkılmış halde evden çıkar ve Ömer’le evlilik hayalleri kurdukları evin önüne gidip evin tüm camlarını kırar. O sırada Taylan, Ceylan’ı görür. Ceylan, bir kaç gün onlarda kalmak için Taylan’dan izin ister. Taylan’ın daha iyi bir fikri vardır.

Canevim 13. bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Taylan’a Yeşil Işık Mı Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler