Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Düğümler Çözülüyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Düğümler Çözülüyor!

Kimse Bilmez 13. yeni bölümüyle 10 Eylül salı günü ekranlara gelecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde deyim yerindeyse bütün düğümler çözülüyor. Ali, Sevda’ya aşkını ilan edip evlenme teklif edecek. Uygar ise Sevda’dan vazgeçmeyeceğini söyleyip elindeki son kozu da kullanacak. Ali yıllardır aradığı kardeşinin kim olduğunu öğrenirken Pilot beklemediği bir şeyle karşılaşacak.

Salı Dizileri 2019

Bütün Düğümler Çözülüyor!

Kimse Bilmez 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Sevda’ya karşı hissettiklerini anlatıp, ona romantik bir evlenme teklifi ediyor. Uygar, Sevda’ya onu istediğini, Sevda’da böyle bir şeyin olmayacağını söyleyince, Ali’ye oğlunun katilinin babası olduğunu anlatacağını söylüyor. Duygu, Pilot’un polis tarafından arandığını öğrendiğinde onun hayatından çıkmasını istiyor. Uygar’ın dayısı Ali’ye Pilot’un kardeşi olduğunu söylüyor. Pilot, birileri tarafından kurşunlanıp Duygu’nun kollarına yığılıyor.

İşte Kimse Bilmez 13. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1170015571431362561

KİMSE BİLMEZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali ile Pilot, Takacı’nın kendilerini tuttuğu yerden kurtulur. Takacı artık ölmüştür ve Vedat’ı da alıp düğüne tekrar dönerler. Ali, Sevda’ya Takacı’nın öldüğünü artık bu evlilik oyununu sürdürmek zorunda olmadıklarını söyler. Yinede herkes onları evli bildiği için Sevda’dan Uygar’ın şirketindeki işinden ayrılmasını ister. Sevda konuşmak için Uygar’ın yanına gider ve kapıda tazminatlarını alamayan işçileri görünce, Ali’nin haberi olmamak kaydıyla Uygar’la son bir iş daha yapmayı kabul eder. Pilot, kendisini ve Vedat’ı polisler aradığı için iş yerini bir kaç gün açmaz. Duygu ise onu merak edip arayıp onunla görüşmek ister. Duygu, Pilot’la buluşmak için bindiği taksinin şoförü olarak onu görünce çok şaşırır.

Pilot’la bir yerde oturup konuşan Duygu onun yanında mutlu olduğunu bundan sonra arkadaşça görüşebileceklerini söyler. Duygu, eczanesindeki gece nöbetini Pilot’la birlikte yapmak ister. Ama polisler gelip karşı dükkanın sahibi Süleyman’ı aradıklarını söyleyince Duygu şaşkınlık içerisinde kalır ama yinede onu ele vermez. Sevda, babasının hasta olduğunu söyleyip evden çıkıp çekimlere gider. Uygar’la Tuğçe planlarını gerçekleştirmek için çekimi geceye kadar uzatırlar. Ali, Sevda’nın babasının yanında olmadığını öğrenir ve çekim yaptıkları otele gider. Uygar, planladığı gibi Sevda banyoya girdiğinde onun odasına girer ve Ali’nin gelmesini bekler. Ali, Sevda’nın odasının kapısına geldiğinde kapıyı Uygar açar ve Sevda içeriden bornozla çıkar.

Kimse Bilmez 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali’den Sevda’ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler