Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Nejat'ı Sakinleştirmekte Zorlanıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Nejat’ı Sakinleştirmekte Zorlanıyor!

Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen 13. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Nejat, yıllar önce hiç bir açıklamadan Kayra’yla kendisini terk eden karasının boşanmak için dönmesiyle sarsılıyor. Nejat, mahkemeden sonra en çok yıllardır kızının piskolojisi bozulmasın diye söyledikleri yalanlara üzülüyor. Çünkü Aylin, Kayra’yı sormamıştır bile. Suna ise Nejat’ı sakinleştirmekte zorlanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Nejat’ı Sakinleştirmekte Zorlanıyor!

Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat, mahkeme olduktan sonra Aylin’in Kayra’nın nasıl olduğunu bile sormadığını duyunca deliye dönüyor. İlk defa Kayra’ya sesini yükseltip anne diye ağlamamasını söylüyor. Artık Kayra’ya annesinin nasıl birisi olduğunu anlatmak istiyor ancak Suna, Nejat’ın öfkeyle bunu yapmasına izin vermiyor. Hatta kendisine gelmesi için ona tokat atıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm 2. fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat’ın, Suna’yı Volkan’dan kıskanmaya başladığı Serkan’ın gözünden kaçmaz. Serkan, Burcu’nun yanına gider ve Nejat’ın Suna’ya aşık olduğunu anladığını söyler. Burcu’da Nejat’ın Suna’yı öptüğünü ağzından kaçır ve ikili Nejat’la Suna’yı baş başa kalıp konuşacakları bir yer ayarlamak için plan yaparlar. Burcu Suna’yı, Serkan’da Nejat’ı alır ve ormanlık bir yere götürüp kendileri geri dönerler.

Nejat ile  Suna, bu durumdan rahatsız olmuş gibi görünseler de, aslında çok hoşlarına gider ve birde arabaları çamura saplanınca konuşma fırsatı bulurlar. Suna, Nejat’a hayalindeki adamı anlatır ve ikili yakınlaşır. Suna, Nejat’ı öper.Rafet, Berrin’in sayesinde kekelemekten kurtulduğu için ona teşekkür etmek ister. Ona kız kardeşinin iyi bir terzi olduğunu ve ona elbise dikeceğini söyler. Onları bir araya getirir. Saniye, annesini tanıyamaz ölçülerini alıp Hayri’yle buluşmaya gitmek ister ancak yine Enise’nin engeliyle karşılaşır.

Rafet, Enise’den annesinin bir fotoğrafını ister oda Pervin’e sorup verir. Kemoterapi gören Pervin, Şevket’i arar ve eski günlerden bahseder. Hande, Tolga’yla buluşur ve Suna’yı istiyorsa ondan gerçekleri Şevket beye anlatmasını ister. Tolga, bunu yapmaz ama Suna’ya evlenme teklif eder. Suna, bu teklifi kabul etmez.  Nejat, da o sırada Suna’yı görmek için oraya gelmiştir ve tüm konuşulanları duyar. Nejat, Suna’yla ertesi gün görüşmek üzere ayrılır.

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat’a Boşanma Davası Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler