Ana SayfaDizilerAfili Aşk 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem'le Ayşe'yi Korku Dolu Günler Bekliyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem’le Ayşe’yi Korku Dolu Günler Bekliyor!

Afili Aşk 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizisinin yayınlanan son bölümünde; Muhsin bey, oğluna yaptığı şey için çok kızar. Kerem’de dayanamayıp evi terk eder ve Ayşe’lerin evinde kalmaya başlarlar. Kerem, Ayşe’nin sayesinde işi tekrar almayı başarır. Muhsin, çocuklarını alıp eve götürür ancak Muammer hoca Ayşe’nin karşısına tekrar çıkar. İkilinin gerçekten evli olmadıklarını duyan Muhsin hastanelik olur. Ama son olanları hatırlayamaz. Muhsin beyin her şeyi hatırlamasından korkan, Kerem’le Ayşe’yi korku dolu günler bekliyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’le Ayşe’yi Korku Dolu Günler Bekliyor!

Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Muhsin bey, Muammer hocanın Kerem’le Ayşe’ye gerçekten evli olmadıklarını Ayşe’nin kendisini sevdiğini söylemesiyle yıkılır ve hastanelik olur. Son olanları hatırlamadığını öğrenen Kerem’le Ayşe derin bir nefes alırlar. Ancak yeni bir korkuları başlar ya hatırlarsa diye Muhsin beyin kendilerine her seslenişinde tedirgin olurlar.

İşte Afili Aşk 14. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/tumV1eGIuno

AFİLİ AŞK 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, evi terk edince Ayşe onu yalnız bırakmaz. Önce Volkan’ın evine giderler ancak Rıza’nın olayları öğrenmesiyle Ayşe’nin annesinin evine giderler. Kerem, iş aramaya başlar ancak başarılı olamaz. Ayşe, çalıştığı ajansla görüşme yaptığı sırada Kerem’in karakoldan çıkarken çekilen fotoğrafları yüzünden ortaklıktan vazgeçen Amerika’lı iş adamlarını görür. Yanlarına gidip, Kerem’in ailesini korumak için öyle bir şey yaptığını söyleyip onları, Kerem’le tekrar görüşmek için ikna eder.

Kerem, buluşmayı Ayşe’lerin evinde yapmak ister. Ceyda, bu fikre karşı çıksa da Kerem kararlıdır. Rıza bahçede mangal yapar ve toplandı olumlu geçer. Rıfat’ın son anda gelip daha büyük hisse vermesi işe yaramaz. Kerem işi alır ve bu haber Muhsin beye gelir. Muhsin, oğluyla gelinini almak için Ayşe’lerin evine gider ve yanlış yaptığını söyleyerek onları eve getirir.

Öte yandan Muammer hoca, Ceyda’nın söylediklerine göre Ayşe’nin kendisini sevdiğini Kerem’in onu zorla evde tuttuğunu zannedip eve Ayşe’nin karşısına çıkar. Ayşe’nin sesini duyan Kerem gelir ve hocayı evden kovar. Ama hoca her şeyi bildiğini sahte bir evliliklerinin olduğunu söyler. O sırada da Muhsin bey olanlara şahit olur ve kalbi sıkışır.

Afili Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Muammer Hocanın Söylediklerini Duyan Muhsin Fenalaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler