Ana SayfaDizilerAfili Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Muammer Hocanın Söylediklerini Duyan Muhsin...

İlgili Postlar

Afili Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Muammer Hocanın Söylediklerini Duyan Muhsin Fenalaşıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Afili Aşk, merak edilen 13. yeni bölümüyle 11 Eylül Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Muhsin bey oğlunun Ayşe’nin matematik hocasını kıskandığı için dövdüğünü zannederek Kerem’in üzerine fazla gidince, Kerem evi terk ediyor. Ceyda’dan kuvvet alan Muammer, Kerem’in karşısına çıkıp Ayşe’nin onu sevmediğini ve sahte bir evlilikleri olduklarını söylüyor. Muammer hocanın söylediklerini duyan Muhsin fenalaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Muammer Hocanın Söylediklerini Duyan Muhsin Fenalaşıyor!

Afili Aşk 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Kerem’e sahte karısı için adam döven birinin, gerçekten evlendiği karısı için neler yapacağını yüzüne vuruyor. Olanları duyan Rıza, Kerem’le Ayşe’yi eve götürüyor. Muammer hoca Ceyda’dan güç alıp Kerem’le Ayşe’nin karşısına çıkıp, Ayşe’nin onu sevmediğini ve sahte evli olduklarını bildiğini söylüyor. Muhsin bey de bu konuşulanları duyup fenalaşıyor.

İşte Afili Aşk 13. bölüm 2. fragmanı…

AFİLİ AŞK 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Hülya, Kerem’in odasındaki koltukları değişime gönderir. Ayşe’ye Kerem, mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kalırlar. Kerem, Ayşe’yi kıskandığını fark edip Volkan’ı arar ve kara kutuyu açmaya karar verir. Kara kutuyu açıp yıllar önce kaydettikleri videoyu izleyip hayatlarını eskisi gibi devam etmeye karar verirler. Gonca, tıpkı Volkan’ın kızlara davrandığı gibi ona davranır ve ne zaman isterse o zaman Volkan’la görüşür.

Kerem ise Ayşe’yi Muammer hocadan kıskanmaya devam eder ve onlar ders çalışırken gözleri üzerilerinde ayırmaz. Muhsin’e yurt dışından büyük bir şirketten ortaklık teklifi gelir. Toplantı yapıp bu teklifi ret edeceğini söyler. Kerem ise babasına bunun iyi bir fikir olacağını söyler. Muhsin, Ayşe’yi çağırıp Kerem’in bu işlerin üstesinden gelip gelemeyeceğini sorar. Ayşe’de Kerem’in iyi bir iş adamı olduğunu, ondan ortaklık fikrini bir daha dinlemesini ister.

Muammer hoca, ders anlatırken Ayşe’nin elinden tutar. Ayşe ise tersleyip onu kovar. Kerem, Ayşe’nin halinden bir şey olduğunu anlayıp, ders çalıştıkları odanın kamera kayıtlarını izler. Kerem, gidip hocayı döver ve rahatlamış bir şekilde ofise döner. Ceyda, bu olayı öğrenince, hocanın yanına gidip onların gerçek evli olmadıklarını Kerem’den şikayetçi olmasını söyler. Kerem, toplantı için şirkete gitmeye hazırlanırken polisler gelir ve Muammer hocanın Kerem’den şikayetçi olduğunu söyler. O sırada Hülya’da perde ölçüsü alırken tabureden aşağı düşer.

Afili Aşk 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem Evi Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler