Ana SayfaDizilerHercai 2. Sezon 2. Tanıtımı Yayınlandı! Buda Mı Reyhan'ın Kabusu?

İlgili Postlar

Hercai 2. Sezon 2. Tanıtımı Yayınlandı! Buda Mı Reyhan’ın Kabusu?

Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 2. yeni sezonuyla izleyenleriyle buluşmaya gün sayıyor. Hercai 2. sezon 13. yeni bölümü 20 Eylül Cuma günü ekranlara gelecek. İki aile arısındaki intikam duygularına kurban seçilen Reylan’la Azat’ın öyküsünü anlatan dizinin 2. sezon 2. tanıtım videosu yayınlandı. Birbirini seven iki aşık, aralarına konulan engelleri aşıp kavuşacak mı? Dizinin yeni tanıtımında Reyhan, kucağında bebeğini seviyor. Sonra sevdiği adam Azat’la beşiğe bakarken, bebeğini Azize’nin kucağında beşiği de boş görür. Bu da mı Reyhan’ın Kabusu?

Cuma Dizileri 2019

Buda Mı Reyhan’ın Kabusu?

Hercai 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı. Reyhan, dizinin ilk fragmanında gelinlikler içinde tüm ailenin de bulunduğu bir sofrada eğlenirken görürken, birden ortalık kararıp kendisini bir karanlıkta bulur. Dizinin yeni fragmanında ise Reyhan, kendisinin bir bebeği olmuş onun beşiğini sallarken sevdiği adam Azat’ı yanında görür. Daha sonra yine ortalık kararır ve beşik boştur. Bebek ise,  Azize’nin kucağındadır.

İşte Hercai 2. sezon 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1170020490074820613

 

HERCAİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Azat, Gönül’ü kaçırır ama ona bir kötülük yapmaz. Gönül, bir fırsatını bulup Azize’yi arar ve Azat’ın kendisine eziyet ettiğini söyler. Bunu duyan Azize deliye döner. Reyhan, fırsatını bulup Miran’ın yanından kaçar. Miran, onu bulur ve kendisine 24 saat süre vermesini eğer bu süre içinde kendisine inanmazsa istediği yere gidebileceğini söyler. Reyhan, aralarındaki engelin Gönül değil onun içindeki kötülük olduğunu söyler. Ama yinede Miran’a bir şans vermeye karar verir.

Miran, içindeki masum yanları Reyhan’a göstermek ister ve ona olan tutkulu aşkına inanması için ikili çok güzel bir gün geçirir. Reyhan, Miran’ı hiç böyle görmemiştir. Onun masum olan yanlarını görür ve mutlu olur. Dilek ağacına dilek tutup uçurtma uçuruyorlar. Reyhan, Miran’ın kendisine yaptıklarını unutamadığı için ‘keşke böyle olmasaydı’ der. Miran Reyhan’ı öpmek için ona yaklaştığında Reyhan, yine eliyle dudaklarını kapatıp Miran’ın öpmesine izin vermez.

Hazar, Miran’ı bulur ve kızını vermesini ister. Miran ise annesini aldığını Reyhan’ı alamayacağını söyler. Hazar öfkeden deliye döner. Bu arada Azat, annesi ile telefonda konuşurken Gönül silahı alıp Azat’ı vurarak oradan uzaklaşır. Silah sesini duyan Handan deliye döner. Reyhan. olanları duyduktan sonra babasıyla eve döner. Miran’da eve döner. Gönül, yalandan Azat’ın kendisine kötülük yapacağı sırada namusunu korumak için onu vurduğunu söyler.

Hercai 2. Sezon Yeni Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler